Şimdi yardım lazım arkadaşlar. Bilgisayarımı ilk aldığımda windows 8'di ve uygulamalar calışıyordu. Ama daha sonra coğu acılmamaya başladı. Sonra windwos 8.1'e yukselttim. İyi hoş ilk başta uygulamalar sorunsuzdu ama sonra gene bozuldular bu sefer hic acılmıyorlar. Yani acılacakmış gibi oluyor ama olmuyor. Beni ya metroya (hic bir şey gozukmuyor sadece mavi duz bir renk) ya da masaustune atıyor. Ancak sol ustte o uygulama duruyor. Ona tıklıyorum ama o sol ustteki simgenin ustunden cekildiğim anda tekrar kapanıyor ve oraya geri cekiliyor. Sanırım acık bir şekilde anlattım bu forumda bulunan SFCScannow denedim nafile. İnternet Explorer varsayılan yaptım gene sonuc huzun. Bir kac cozum daha denedim ama olmadı.
Şoyle bir şey daha var. Benim kişisel bilgisayar ayarları acılmıyordu gene aynı şekildi onu cozdum yeni hesap acmayı deniyorum olmuyor. Hesap ekleye tıklıyorum hic bir tepki yok. Denetim masasında iste kendi ana hesabım, Guest ve ASP.NET Machine Account diye bir şey var buna hic giremiyorum yani o şifreyi girdiğimiz yerde geri gelemiyorum orada hic bir şey yok. Guest'i actığım zamanda onda internete bağlanamıyorum ve metroda hic uygulama yok. Cok uzun oldu ama arkadaşlar lutfen yardım. baştan sona anlattım.
- - - Guncellendi - - -
Guesti actım mağazaya tıkladığımda bu uygulama acılamıyor altında ise Windows ile ilgili bir sorun mağazanın acılmasını engelliyor. Kişisel bilgsayarınızı yenilemek sorunu cozebilir yazıyor. Altında yenile yeri var tıkladığımda bilgisayar ayarları acılıyor ama Guest buna izin olmadığı icin direk kapanıyor