Bebek Beslenmesi sutten kesme yardım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi sutten kesme yardım
-
01-10-2022, 07:13:34bebeğim 22 aylık dun sutten kesmeye karar verdim. akşam okuldan gelince emzirmedim.kayınvaldem bakıyor.1 saat durduk.bebeğimi orada bırakıp eve geldim.gece orada kaldı.uyumuş bir şekilde.sabah gitmedim.oğlen direk okula gittim.akşam yanına gittim.beni gorunce hemen emmek istedi.siyah boya ile boyadık.gorunce cok korktu ağladı.sonra hic emmek istemedi bugun de orada bırakıp geldik.boyle bırakınca da cok kotu oluyorum.şunu bir atlatsaydık.benim derdim goğuslerim.cok şişiyor.benim sutum cok fazlaydı.ilk zamanlar zaten neler neler cektim de şimdi bile cok fazlaydı.hala daha durup dururken taşar.bebeğim emerken oburunden sut fışkırır.yani anlayacağınız.bugun sutyenimin icine iki kat havlu koyduğum halde havlular,atletim sırılsıklam gezdim.zaten bildiğimden 2 kazak giymiştim.sınıftan dışarı cıkamadım.ben ne yapcam.şimdi daha beter.ilk zamanlar bir iki kez ateşlenip acile gitmiştim.yine oyle olacak diye korkuyorum.sağsam benim bu sutum hic kesilmez.ne yapsam bilmiyorum.bi cozum bilen varmı.sağmak sutu coğaltır değilmi