Annelik Duygusu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Annelik Duygusu
-
01-10-2022, 07:09:40kızlar bu aralar o kadar farklı şeyler yaşıyorum ki...anne olmanın heyecanını yeni yeni idrak ediyorum...mutluyum...hem de cok....daha once aşkı yaşadığımı sanırdım ama yanılmışım....ben kızıma aşık oldum....Şenizya nasıl diyeyim aşkından oluyorum derler ya aynen oyle...o da bana aşık.butun gun yalnızız.oynaşıyoruz,iş yapıyoruz tabi kucağımda.beraber uyuyoruz sarılarak.gerci doğduğundan beri boyle.ama şimdi elleriyle yanaklarıma yapışıyor kıyafetimi sımsıkı tutuyor bir eliyle.ben yanındayken o kadar mutlu uyuyor ki...
kalbim kut kut atıyor o anda.ağlamak istiyorum..resmen bir duygu patlaması yaşıyorum.yanından ayrılınca hemen ozluyorum.uyandı mı bi bakayım bahanesiyle gidip gelip kuzuma bakıyorum.emzirirken burnu kapanmasın diye memişimi tutuyorum ya,o da mutlaka elimi tutuyor sımsıkı.:1hug:uff oluyorum heyecandan...ban gulmesi yaklaştığım zaman hemen yanaklarımı yalaması...babasına kahkahalarla gulmesi(bunu bana yapmıyor maalesef)adamın sadece ona bakması bile yetiyor.cok mutlu oluyorum onları oyle gorunce.şimdi icerde uyuyor ve ben burada zor duruyorum.gidip onu koklamak,sarılmak ve sonsuza dek oyle kalmak istiyorum.daha nasıl anlatayım bilemedim..onu cok seviyorum.gercek aşk bu olsa gerek...Şeniz