Arkadaşlar 100 lira uzeri kargoyu ben karşılıyorum. urunleri 1 gunden fazla ayıramam bu konuda cok canım yandı. Herturlu sorunuzu yazın surekli online olamıyorum ama bakınca cevaplarım. Urunlerin gun ışığında mumkun olduğu kadar detaylı resimlerini cektim. Eksikleri varsa yazdım. Ne yazıyorsa o gonderilecek. Pekcok oyuncak kıyafet ve arac gerec var

FİSHER PRİCE EĞİTİCİ KAPLUMBAĞA

Yepyeni ciziksiz. Rakamları şekilleri oğretir. 25 tl.
Arkadaşlar 100 lira uzeri kargoyu ben karşılıyorum.

Urunun Adı:Fisher Price Eğitici Arkadaşlar Turkce
Markası:Fisher Price
Markanın Ait Olduğu Ulke:Amerika
Hitap Ettiği Yaş Aralığı:6 Ay ve uzeri

Ozellikleri:

Bu kucuk kaplumbağa sayılar ve şekilleri oğrenmeyi bebek icin cok eğlenceli bir hale getiriyor Sayıları, şekilleri ve neşeli sesleri duymak icin duğmelere basmanız yeterli. Bebek kaplumbağayı ittiği veya kabuğundaki ışıklı duğmeye bastığında, eşlik edilen bir şarkı calar.

Bebeğin gunluk deneyimleri oğrenmesine yardımcı olur

Duyduğu sesler, kelimeler ve muzik bebeği konuşmaya teşvik eder

Bebeğe harfleri oğretir

Kelime dağarcığını geliştirir

Bebeğin eylemlerin sebebini ve sonucu anlamasına yardımcı olur

Şunları Oğretir:

Sayılar

Sebep ve Sonuc

Şekiller

Beraber Oyun Keyfi: Kaplumbağayı sırayla itmeye dayalı bir oyun oynayın. Kaplumbağayı iterek ileriye gonderin ve siz de peşinden emekleyin. Daha sonra bebeğini de aynısını yapmaya teşvik edin. Sayı sayma şarkısına eşlik ederken, bebeğin ellerini tutun ve el cırpın...

TİNY LOVE CİFTLİK MUCİZE DİREKSİYON

Direksiyonda hangi tuşa basarsanız panoda o hayvanın ışığı yanıyor ve ses cıkarıyor. Urun kullanılmıştır. Arabada kullanıldığı icin biraz tozlu olabilir. Silinebiliyor. İnek sesi cıkaran tuş biraz zor basıyor bazen tutukluk yapıyor. Onun dışında sorunsuz. 25 tl.

Tiny Love Mucize Direksiyon Ozellikleri:

Renkli ciftlik panosunu, uzaktan kumanda sistemli direksiyonu ile yonetebilir; bebeğe, ışıklar, hayvan sesleri ve muzik şeklinde zevkli ve teşvik edici reaksiyonlar sağlar.

Aynı hayvanlar, aynı zamanda direksiyon uzerinde de belirerek, cocuğu, dikkatini uzerlerinde tutmaya teşvik ederler.

Işık duğmesine basıldığında ciftlik panosundaki hayvanların ışığı da yanar.

Ciftlik panosu, hayvanların populer ve neşeli bir melodi cıkarmalarını sağlayarak bebeğin işitme gelişimine katkıda bulunur.

Muzik caldığında, ışık bir hayvandan diğerine gecer, gorme duyusunu uyararak cocuğu gozleriyle takibe teşvik eder.

Urun %100 polyester ve plastikten uretilmiştir.

Urun silinerek temizlenebilir, kesinlikle Yıkanmaz!

MOTHERCARE ELC BONCUKLU CINGIRAK

Cok guzel bir oyuncak icinde boncuklar var cevirdikce sesler cıkıyor. 15 lira.

TİNY LOVE SİHİRLİ GECE DONENCESİ VE PROJEKTOR

Bu donenceyi bilenler biliyordur zaten donencelerin bence en iyisi en kalitelisi. Sesi muzikleri cok guzel ve projeksiyonu nerdeyse tum tavanı kaplıyor. Super bir urun. Fiyatını gercekten hak ediyor. Pırıl pırıl durumda. Kargo dahil 110 lira.

FİSHER PRİCE PLUTO YURUYUŞTE

Sıfır ayarındadır bir iki kez kullanıldı.kumanda dan kontrol ediliyor yuruyebiliyor. 4 fonksiyonu var. Nette en ucuz 129 liraya satılıyor. Furreal tarzı kopekler tuy cıkardığından pluto cok ideal kucuk cocuklar icin. 60 lira.

FİSHER PRİCE KELEBEKLİ RUYALAR DONENCE

Cok temiz projektorlu kumandalı donence. Bu eski modelidir yenisi cok basit cin malı gibi. Artık heryerde yeni modeli var. You tube den bakabilirsiniz bu modele. 149 a satılıyordu. 65 lira.

FİSHER PRİCE KELEBEKLİ RUYALAR DONENCE TAMİR GORMUŞ

projektorlu kumandalı donence. Dolabın ustunden duştu o yuzden tamir gordu ancak sorunsuz bir sekilde kuzenimin bebeğini buyuttu. Durumu resimdeki gibi. Calışması sorunsuz fiyatı cok uygun. Bu eski modelidir yenisi cok basit cin malı gibi. Artık heryerde yeni modeli var. You tube den bakabilirsiniz bu modele. 149 a satılıyordu. 30 lira.

LANSİNOH SULUK

Hem suluk hem biberon başlığı hemde pipetli başlığı var hic kullanmadık birkere bile. Sıfır. 15 lira.

Aşama 1: 6.Aydan itibaren kullaılabilecek yuvarlak hatlı, bebeklerin minik ellerine uygun tasarlanmış biberonu.

Aşama 2: 6.aydan itibaren kullanılabilecek, bebeklerin kavrama yeteneğini destekleyen cift saplı damlatmaz bardağı.

Aşama 3: 9.aydan itibaren kullanılabilecek, bebeklerin gelişimini takip eden tek saplı ve pipetli bardağı.