Bebek İkinci El dolandirildimm! !Aman diyim dikkat edin..
İkinci El0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El dolandirildimm! !Aman diyim dikkat edin..
-
01-10-2022, 06:51:44Kızlar merhaba☺ cok sevdiğim bir site heracidan faydalandigim deneyimli anneler konular var. Cokda memnunum uye olduguma. Fakat eşya alıp satarken dikkat lutfen. Stokke marka arabam var gecenlerde burda bi bayanın aradigini okuyunca yazmak istedim kendisine yazdım ama fiyat aralığımiz uyusmadigi icin birbirimize guzel dileklerde bulunup konuşmamızi sonlandirdik. Sonrasında bi bayan yazdigimi gormuş msj attı almak istyrm lutfen telefon verin gormek Istiyorum diye. Yaklasik 4 5 gun konuştuk kendisine inandim. Korkuları vardı dolandirildigini soyledi ☺ Hakverdi uzlastik aynı anda teslim odeme şeklinde gerceklestrcektik. Bana 2 bin yatiracagina saolsun 2tl yatirmis evet 2tl cik sonrasında durumu anladik ve geri cektik kargomuzu. Boşu boşuna 300 tl kargo parası odeyecegim git gelden. Rica.ederim dikkat edin. Akıllı gecinirdim fakat oyle inandırıcı Allah dedi cocuk dedi haram dedi. Insan olarak inainandım ☺ gerekli herturlu işlemi yapıcam kendisi icin. Haa bide pişkin pişkin 2 bin yatrdigini iddaa ediyo sikayet edicekmis bekliyorum beni ugrastirmadan umarim yaparpostanede ki memur bile vakit kaybetmeyin şikayetiniz yapin dedi. Evrakta oynamis kendisi 2tlyi 2 bin gostermiş. Nickide tubik01. Umarım okuyorsundur. ☺