Bebek Beslenmesi 6-8 Ay Arası Bebeğimin Beslenmesi ve Yabancı Mudahaleler
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi 6-8 Ay Arası Bebeğimin Beslenmesi ve Yabancı Mudahaleler
-
01-10-2022, 06:47:26Arkadaşlar bebeğim 8 aylık olacak. 5. aydan itibaren ek besine başladım. meyve puresi, muhallebi, patates ve havuc puresi gibi. 6. aydan sonra sabah kahvaltısı( 30 cc mama, 1 cay kaşığı pekmez, yumurta sarısı, labne peynir arada ceviz) ikindide meyve puresi ve yoğurt karıştırıyorum. Akşam bazen muhallebi yapıyorum. Ama benim asıl sorunum cevremdekiler. Gittiğimiz yerlerde annem ve teyzemde dahil herkezle kapışıyorum. Evde ne varsa tadına baktırıyorlar. Corba ne varsa iciriyorlar. İcinde salca ve tuz var olmaz diyorum. Biz sana neler verdik. Biz boyle buyuduk herşeyin tadına baksın diyorlar. mucadeleden bıktım. Gelinimiz daha 6 aylıkken bebişime işkembe corbası tattırıverdi. Kıyamet koptu. Izgara eti eline veriyor emsin diye. Bıktım artık. Bende artık bıraktım. Onlara gittiğimde corbaları varsa iciriyorlar. Evdede cok az domates puresi ve iyotlu tuz atıyorum. Acıkcası buralarda anlatılanlar kadar detaylı corbalar yapamadım daha. Mercimeği cok seviyor . burada zararlı yazmışlar. Domatesi cok seviyor. Ekmeğe az az batırıp veriyorum. Burada zararlı diyorlar. Şaşırdım vallahi. salcasız , domatessiz, tussuz birşey ot gibi oluyor yemiyor. Doktorumuzda patlıcan, karabakla ve bal haric yediğiniz herşeyden verebilirsin dedi. Kafam iyice karıştı.