Konuya gelecek olursam yakın bir arkadaşım var ve cocukları sadece uzaktan sevmeyi tercih eder,gurultu yapsa,cok konuşsa,en ufak bir yaramazlık yapsa,cocuğa karşı tavırları değişir...
Apartmanımızda da birinin oğlu,2 yada 3 yaşındadır,bana cok duşkun.Sesini duyarım hep,benim adımı bas bas bağırıyor taa girişten.Annesi bir yerden donerken evine cıkartamadan bize getirmek zorunda kalıyor.Cocuk altına yapmışsa da bizde değiştiriyor doğal olarak...
Bir sure once yine bu şekilde geldi,altını değiştirecekti,benim arkadaş uzaklaştı odadan.Baktım gelmiyor,yanına gittim ne yapıyosun diye."Bu ne yaa,salonun ortasında bez mi değiştirilir.Banyo denen bişey var" dedi.Şaşırdım.Kadın bezi değiştirmeden once temiz,altlık mı deniyor,adını bilmiyorum,ondan serip oyle değiştiriyor.Arkadaşımla nerdeyse kavga edecektik.Bugun yine aynı şekilde bir karşılaşmaları oldu,bana kızıyor oda sen nasıl musade ediyosun diyerek.Hatta abarttık da.Dedim Allah korusun,cocuğum olunca senin evine gelmek mi!
O da boyle salonun ortasında değiştireceksen gelme zaten demez mi

Merak ediyorum,ben mi yanlışım bu konuda? Sizler nasıl değiştiriyorsunuz Allah aşkına