Ben icmimarım
Okulumu bitirdikten sonraki hedefim olarak mesleğimle ilgili bilgisayar programlarına dahada hakim olabilmek adına ceşitli ozel kurslardan sertifikalı eğitim programlarına katıldım.
İşimden ayrıldıktan sonra goruştuğum cevremdeki insanları gozlemlemem sonucu hep duşunduğum projem artık tamamen şekillenmiş oldu.Her girdiğim ortamda kadınların evleri hakkında ufakta olsa fikir almaya calışmaları beni bu projemi gercekleştirmek icin destekleyen onemli bir unsur oldu.
Bazen evlerinizi yenilemek icin cıktıgımız alışverişlerde butce konusu ağır basıyor ve aslında pek icimize sinmeyen ama uygun fiyatlı urunleri tercih ediyoruz.Herhangi bir satış elemanının yada bir perde satıcısının fikirlerine guvenmek zorunda kalabiliyoruz.Ve kısıtlı butcemizin icerisine birde icmimarlık ucretini hayal bile edemiyoruz.Bir uzmanla konuşmanın zor olacağı durumlarda eşimizden ,annemizden yada bir arkadaşımızdan fikir istiyoruz Fakat herkesin zevki farklı olduğu icin pek icimize sinmeyebiliyor.
Ben ozellikle duşuk butceli ev hanımları veya yeni evlenecek ciftler icin ,yeni bir kucuk işletme acacak hanımlar icin icmimarlık hizmeti sunmak istiyorum.Bu hizmetlerin icinde;
-Tasarımını yaptıgım odanın yada mekanın renk fikirleriyle birlikte 3 boyutlu cizimleri
-Var olan eşyalarını yerleştirmede sorun yaşayanlar icin yerleşim planı cizimi
-Duvar kağıdı ve boya tercihlerinde sorun yaşayanlar icin oneriler.
-Eşyalarına uygun tablo veya dekorasyon oğeleri secimlerinde oneriler.
-Eşyalarına uygun perde veya halı secimlerinde oneriler.
Kısacası icmimari ile ilgili cozemediğiniz yada ikilem yaşadığınız her turlu sorunuzda yetişebildiğim olcude yardımcı olmak isterim.Herkesle kendim tek tek konuşup ilgileneceğim .
vaktim oldugu takdirde sizlerle eviniz icin mobilya secmeye bile birlikte gidebiliriz