10 aylık melek gibi kızım 2 haftadır huysuz, tepinen, ağlayan ve bağıran bir kız oldu

( cok uzuluyorum, ne yapacağımı ve nasıl davranacağımı şaşırdım. ben once nasıl davranıyorsam hala oyleyim aslında. cok neşeli ve ilgili bir anne olduğumu duşunuyorum. kızıma şarkılar soyler, onunla oynar ve sık sık konuşurum. istemediği zaman yemeye falan da zorlamam. ağladığı zaman işimi gucumu bırakır yanına koşarım. yani baştan beri olumlu bir ortam oluşturmaya calıştım. şimdi resmen benimle inatlaşıyor sanki. oyle zamanında o an ne yapıyorsam hemen duruyorum, onu sakinleştirmeye dikkatini bişeylere cekmeye calışıyorum ama resmen artık tepinmeye başladı. tiz bir ses cıkarıp yattığı oturduğu yerde birden tepinmeye başlıyor. ne uyutabiliyorum ne dikkatini dağıtabiliyorum. sarılıyorum, kucağımda beni ittiriyor

( henuz konuşamıyor ama yuzunu buruşturarak sinirle anlamsız o kadar cok şey soyluyor ki sanki birşeye kızmış da onları sıralayıp bizi azarlıyor... meme veriyorum, sonra kendi kendine sakinleşiyor. hic bu gunleri hayal etmemiştim, inşallah gececek diye umuyorum. bu durumu tecrube etmiş anneler varsa belki tavsiyeleri olur diye paylaşmak istedim.