Bugun tam 10 gun oldu nazlım dunyaya geleli ama cok erken geldi bebeğim dunyaya ben kurtuldum hastanelerden ama onu bırakmak zorunda kaldım arkamda.Hamileliğim boyunca hep sıkıntı cekti bebeğimde annesiyle birlikte 6 haftalıkken başladı problemler once kanamadan yattım hastaneye 5 gun kaldım yatacaksın dedi doktor uzun sure yattım evde tekken birand 2 bi kalp sesi duydular bebeklerim 2 di mutluluğum 1 kat daha arttı cunku gecen yıl 5,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun acısınıda hafifletecekti bu ikizler ama istediği gibi olmuyo insanın herşey 8 haftalıkken bulantı kusmadan yattım hastaneye 1 haftada oyle kaldım onuda atlattım herşey yolunda gidiyo derken 14 haftalıkken ikizlerden birinin kalbi durduğunu oğrendim yıkıldım artık umidim icimde atmaya devam eden kızım icindi 21 haftalık kontrolde bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini oğrendim 26 haftada gebeliği sonlendırmamız gerektiğini bebeğin susuz kaldığını soyledi doktor hastaneye yatırdı beni devamlı ultrasona girdim nst bağlandım kuvoz olmadığı icin 1 hafta bekledim koskoca antalyada kuvoz bulamadık doktor sezaryana aldı kuvoz olmadığı icin geri cıkardı son anda bulduk kuvozu 10 gundur o camın icinde kızım dua edin kuzuma ne zormuş beklemek allah herkesin yardımcısı olsun