ELİMDE FAZLADAN Earth Mama Angel Baby Bebek Pişik Kremi 60 ML BULUNMAKTADIR. BEBEĞİME DOĞUMDAN İTİBAREN KULLANMAKTAYIM. COK MEMNUNUM. TAVSİYE EDERİM. ACILMAMIŞ 2 PAKET ŞEKLİNDE YA DA TEKER TEKER ALINABİLİR.
SADECE ELDEN TESLİM ALABİLECEKLER İRTİBAT KURSUNLAR LUTFEN.

Earth Mama Angel Baby Bebek Pişik Kremi 60 ML

Yeni meleğinizin cildinden daha yumuşak, daha tatlı bir şey var mı? Bir dakika! Bu kir, bu isilik de ne? Ya bu sıyrıklar? Bebek olmak zor iş. Bebek bezinin yol actığı isilik ve pişikten minik tırnak ciziklerine, konak problemi ve keşfemeye başladıklarında bunlardan da fazlası. Angel Baby Pişik Kremi guvenli, etkili, bitkisel merhem bezin yarattığı kızarıklığa, pişiğe karşı savaşır ve yeniden oluşmasına karşı koruma sağlar. Oregon Tarım tarafından setifikalandırılmış tek merhem olan Earth Mama' nın tescilli karışımı, doğal olarak antibakteriyel ve antifungal etkiye sahip organik bitkiler, Shea yağı ve saf temel yağlardan oluşan formuluyle pamukcuk, kaşıntılı bocek ısırıkları, cizikler, su ciceği, ufak kızarık ve yanıklara etki eder. Bez cantasından, ailenizin ilkyardım cantasına kadar Angel Baby Pişik Kremi tek kavanozluk bir mucizedir.

- Earth Mama' nın 1 numaralı en cok satan merhemidir.

- Oregon Tarım tarafından sertifikalıdır.

- Toksin icermediği Cevre Calışma Grubu (EWG) derin cilt kozmetiği verilerine dayanarak 0 duzeyinde toksin derecelendirmesiyle onaylanmıştır.

- Klinik ve allerjik olarak test edilmiştir.

- Kumaş bebek bezlerinde kullanımı guvenlidir.

- Lanolin icermez. Vegandır. Cinko icermez.

İCİNDE NE VAR?

Olea europea (organik zeytin) yağı, Butyrospermum parkii (organik shea) yağı, Euphorbia cerifera (candelilla) balmumu, Simmondsia chinensis (organik jojoba) yağı, Melaleuca alternifolia (organik cay ağacı), Lavandula angustifolia (organik lavanta) ciceği yağı, Calendula officinalis (organik aynısafa) ciceği ekstresi, Hypericum perforatum (organik sarı kantaron) ciceği ekstresi, Stelleria media (organik kuş otu) ekstresi, Plantago major(organik sinir otu) ekstresi, Commiphora myrrha (mursafi)

DİĞER

Angel Baby Pişik Kreminin icinde neden kucuk beyaz zerrecikler var?
Endişelenmeyin, o kucuk inci benzeri parcacıklar yalnızca soğuk ortamda katılaşan naturel bitki yağlarıdır. Parmaklarınızda eriyecek ve her zaman oldukları kadar etkili olacaklardır!
Urun kumaş alt bezlerinde de guvenli midir?
Evet! Her bez değiştirme sırasında ve banyodan sonra ince bir tabaka halinde uygulayın.
Yardım edin! Bebeğim bir miktar Angel Baby Pişik Kremi yuttu!
Biz bu konuda en ufak bir endişe bile taşımıyoruz. Kanıtlara dayalı araştırmalarımızda eminiz ki formule ettiğimiz her şey olabildiğince guvenli. Urunleri guvenli kılabilmek icin muazzam bir sorumluluk taşıyoruz. Guvenlik Earth Mama' nın birinci derece onceliğidir.
Anneler başka ne amacla kullanabilirler?
Kaşıntılı kızarıklıklar, mantar kokenli kızarıklıklar, kesik ve sıyrıklar, yeni dovmeler, piercing, berelenmeler, catlamış, pul pul olmuş cilt, konak (yenidoğan seboreik dermatit), kucuk yanıklar, pamukcuk (emzirmeden once meme ucunuzu nazikce temizleyin) icin kullanılabilir.

AYRICA ERGOBABY INFANT INSERT UM VAR. 2 KERE KULLANDIM. 50 TL YE SATIYORUM..İLGİLENEN VARSA MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.******.