MERHABA ARKADASLAR / kısa yazamıcam sımdıden ozur dılerım evlılığımın ikinci ayına girmıstık henuz o gun koltukları cektım hanı hersey malum olmadı hamılelıkte ama o gun oturdum kızım ordamısın annenıde ikilemde bıraktın ağır seyler kaldırdım dıye durup dururken ağladım sonra aksam esım geldı kan testı ıcın evımızın yanındakı ozel hastaneye gittik bir saat sonra alırsınız dedıler yemek yedık dısarda laylaylom gittk hastaneye testı alıp cıktık doktora o sozu o muhtesem soz dokulu verdi ağzından hamilesiniz dedı donmus bır sekılde dısarı cıktım esım yuzume baktı (aklıma geldıkca hala ağlıyorum) ben hamileyım dedım sonra gumeye basladık heycan korku tedırgınlık mutluluk hepsını eve 4 5 adım yurume mesafesınde gozumun onunden gectı ilk 4 ay hafıf bulantılar sonra o guzel tekmeler sonra bu kadar saclı doğucağını işaret eden mide yanmaları derken 9 ayı doldurduk bastan berı normal doğumuda onaylasam sonlara doğru heo ona bişy olucak basaramıcam korkusuyla ki ALLAH BILIYO yureğımı asla kendımı dusunmedım 39 da sezeryana karar verdık doktorumla son 2 3 gunu asla anlatamam allahım son ayda benım gıbı korku yasayan tum hamılelere yardımcı olsun yok sağlıklı doğucakmı yok o yok bu derken son gune geldık 3 ablam annem bendeydı o aksam kımseyı gormedı gozum herkez yuzume bakıyo ağlamamak ıcın zor tuttum kendımı sabitlestırdım ağlamıcam asla gucsuz olmicam dedım 08 08 2010 saat 9 45 te geldı ebeler hadı bakalım dedıler esımı istedım yanımda amelıyathanaye kadar annemın yuzune bakamadım bılıyorumkı bakarsam ağlıcam annem bende gelım dedı hayır dedım esım geldı doktorum kapıdaydı DOKTORUM SAİT HALIL BINLERCE TŞKR) NOLDU NIYE GELDIN DEDI KIZIMI ALMAYA GELDIM DEDIM AFFERIN SANA DEDI GULUSTUK AMELIYATHANEYE GİRDİM 8 KISILER BEN ESPIRI YAPIYORUM HİC GUZEL DEYIL BURASI BEYENMEDIM DIYORUM DOKTORUM VERIN ANESTEZIYI MASADA BILE ESPIRI YAPIYO DIYO EN SON BAK SIMDI SANA HAVA VERICEZ DEDIKLERINI HATIRLIYORUM UYANDIM 25 DAKIKA SONRA İLK SOZUM KIZIM NASIL OLDU DOKTORUM COK IYI NERDE DEDIM YUKARIDA BABASIYLA DEDI BEN ANNE OLDUM DEDIM EVET DERYACIM DEDI ANLATAMAM TARIF EDEMEM COK RAHAT KALKTIM HEMEN KENDME GELDIM ODAMA CIKTIM KIZIM DAMLAM DUNYANIN EN GUZEL HEDIYESI BUKADARMI GUZEL OLUYOMUS BU KADARMI DEĞERLIYMIS VERDILER KUCAĞIMA BAKTIM ANLAYAMADIM BU KADAR GUZEL BU KADAR ANLAMLI BİR HEDIYEYI HAKEDICEK NAPTIM ALLAHIM DEDIM SANA ŞUKURLER OLSUN BANADA YAŞATTIN BU DUYGUYU TATTIRDIN DEDIM ALLAHIMA BİNLERCE ŞUKUR RABBİM İSTEYEN HAKEDEN HERKEZE TATTIRSIN BU DUYGUYU KIZIM DAMLAM ŞİMDİ YANIMDA MIŞIŞ MIŞIL UYUYOR KOKUSU BİTER DIYE KOKLAMAYA CEKINIYORUM ARTIK BENIMDE ELLERIM CENNET KOKUYOR ...