su boreği eşliğinde doğum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- su boreği eşliğinde doğum
-
01-10-2022, 06:11:48slm kızlar benim minik meleğim şimdi 5 aylık oldu doğumumu ozelde yaptım hep genel anestezi istiyodum ve o şekilde şartlamıştım kendimi neyse kısa kısa anlatıyım ameliyathanede anestezi uzmanı beni ikna etti ve epidural anestezi olmaya karar verdim iğnemi belimden vurduktan sonra anestezi uzmanıyla suboreği muhabbeti etmeye başladık (teferruatları gectim) en sonunda dayanamadım dedim benim sırtım dondu biran once başlayın cok stres yaptım ben dedim daha lafım bitmeden igaaaaaaaaaaaaaaa diye bir ses ve minik kızım dunyaya geldi tabi ben telaşlandım drmu bile gormedim Allahım dedim kim doğurttuda şimdide dikiyor beni dedim ve o panikle drum nerde dedim oda onumdeki paravandan kafasını cıkararak burdayım tatlım dedi tabi bu arada birkere sesi cıktı bebeğimin sonra yanımdaki kucuk masaya aldılar hemşirede bir telaş nasıl vuruyor ayaklarına o cocuk doktoru nasıl parmağını sokuyor ağzına bi gorseniz korktum ağladım ne oldu bebeğime dedim neyse buyukbir caba sonrası ağlamaya başladı meğerse cıkarken kakasını yapmış Allahtan yutmamış sontası buyuk bir sevinc ve tarifi olmayan duygular işte.......