* Aynı anda kendi cantasını, cocuğunun cantasını, cocuğunun oyuncak kutusunu, m...arket torbasını, cocuğunun ayakkabısını ve hatta cocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya calışan kişiye ANNE; bilgisayar cantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika icinde hem kendisini hem de cocuğunu hazırlayana ANNE...; o 15 dakika boyunca gomleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının onunde cantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan surunduğu halde uyumamakta direnen cocuğuna soylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
* 1 saatte uc ceşit yemek, ustune de salata hazırlayıp bir yandan da cocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dun gece uykum bolundu oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
* Cocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaclarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın guzel olduğunu gorup cocuklarını parka goturmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
*Tum bunları acık acık yazana ANNE; 'hic de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.