Bebek Beslenmesi 10 aylik kizim cok istahsiz ogun atliyor !
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi 10 aylik kizim cok istahsiz ogun atliyor !
-
01-10-2022, 06:02:32merhaba guzel anneler kizim bugun itibariyle 10 aylik oldu bir haftadir yurumeye basladi uc bes adim atip dusuyor dogdu dogali cok haeketli kizim 9 aylik kontrolunde 8100 gr di zayif bir bebek bugunlerde artik birsey yediremiyorum onceden 4 saatte bir acikan kizim artik yemiyor mesela bugun sabah 6 da 120 l sut icti oglene dogru 11 de mizmizlandi yesil kereviz corbasi yaptim ufak bir kepce corba icti dedim artik ogleden sonra 3 yada 3 bucuk gibi acikir.;amaaa yooookkkkk kizim agzini kitliyor yemiyor nee yogurt ne sut ne sebze aglamak istiyorum yaaa;;;; mizmizlandi biraz once uyuttum dedim uyurken sut icer belki icmedi biz bile acikiyoruz ikindin birseyler yiyoruz ama kizim ikindin yemiyor aksam bizle yiyor yatmadan oncede az sut iciyor birde gece yarisi sut iciyorr ne yapacagimi sasirdim dr umuz hareketli oldugu icin eritiyor diyor gercektende her yemek sonrasi kaka yapiyor en son gittigimizde dr a kilo vermisti duzene girer diye bekliyorum yookk ben gibi durumda olan anneler varmi ?yada tavzsiyeleriniz??dr um sabah oglen ikindi aksam yese yeter diyor ama uc ogun ancak yiyor
(