Merhablar bebeğim 14 aylık ve 6 aylıktan beri sut alerjimiz olduğunu oğrenerek Neocate mama ya başladık. Inek ve keci sutune alerjisi var. Soya sutunu denedim ve alerjisi olmadığını anladım ve 6-7 aylıktan veri soya sutu ve yurtdışından getirttiğim soya yoğurdunu veriyorum. İlk sefer 39 değerinde yuksek pazitif cıkmıştı daha sonra 3 sonra yapılan deger 11 e duştu ve biz sevindik duşuyor diye fakat 4 ay sonda yapılan testte 52 cıktı ve biz guvenemeyip 1 hafta sonra tekrar yaptırdık ve 62 ye cıktığını gorduk. Nasıl olduğunu anlıyamadım hic bir şekilde sutlu bir urun vermiyorum. ve alerji tepkiside yoktu. Sadece gecen son 2 testi yaparken hafta yuzunde kabartılar oldu... Ekmek veriyoruz acaba sutmu koyuyorlar icine diye duşunuyorum. Yada soya damı dokunmaya başladı...
Cok zor bir durum nasıl gecireceğiz bı alerjiyi bilemiyorum. Sizin bebeğinizde de sut alerjisi varsa veya gecmişte olduysa değerlerini bu derece yuksekmiydi? Nasıl oldu ve nezaman alerjiniz gecti? 62 leri gormuşmuydınız bebeğinize
Şimdiden teşekkurler.... Alerjileri olan bebişlere cok gecmiş olsun...