merhabalar,
oğlum 22 aylık, ben bakıyorum dolayısıyla işten cıktım yani. artık calışmak istiyorum. oğluma artık bir corabı bir kutu sutu bile alırken eşimle tartışmaktan bıktım.. aptamilden inek sutune gecerken bile ben karar veremedim.
eşim artık yeter dedi. şimdi normal sutu bezi bile alırken soyleniyor cok zoruma gidiyor.
sorunum şu kreşe vermek gerekicek, ama aldığım para ya olduğu gibi kreşe gidicek yada belki yetmiycek.
bir sekreter maaşıyla neler yapabilirim bilmiyorum.
eş,im destek olmıycak bunubiliyorum.. annem calışıyor emekli olmasına 4 yıl var. kayınvalidem bak desem bakar belki bilmiyorum ama, cok sinsi bir insan. onabırakmak istemiyorum..
inanın eşim kotu birideğil, dengesizlik var sanırım bilmiyorum kafam karman corman. cocuğuna bayramlık almak aklına bile gelmez, ben soyleyince de evdekileri giysin der, para senin cebinden cıkmıyo tabi der, ben soylerimo soyler tartışırız..
tam olarak ne sorcaktım onu bile unuttum cok caresiz hissediyorum. ama calışmam şart, ağırıma gidiyor iyice. bugun markette 7, 45 TL ya bir sac kremi alcaktım laf etti, yine tartıştık. 2 tane arabamız var, kendisinin yani. giderimiz cok ama, bildiğim kadarıyla yetiyor.
anadolu yakası ataşehir- inonu mah. oturuyorum, bu civarda uygun kreş bilen bana fikir verebilirmi..
kafayı yemek uzereyim. :2: