AY YUZLUM GOZUMUN NURU BAL OĞLUM'un doğum hikayesi

2008 yılında eşimle cok zor bir şekilde evlendik sonrasında borclar eşimin masterını tamamlaması benim master'a başlamam faln derken bir yıl gecmek uzereydi ve benle aynı zamanda evlenen herkes hamileydiannem kızım oku oku nereye kadar okumanın sonu yok bak herkes hamile guzel guzel bebişlerini buyutecekler hem istediğinde Rabbiim verecek mi niye boyle yapıyorsun dedi ve benim icimde anne olamama korkusu başladı...oyle cok uzuldum ki anlatamam.sonra hamile kalan arkadaşımın evine oturmaya gittik hep beraber ve bana ayyy sen kısırı az ye sonra kısır kalırsın dedive bana tedaviye ne zaman başlıyosunuz eşinde mi sorun var sende mi demez mioyle cok ağrıma gitti ki bu laf sadece biz henuz duşunmnuyoruz ben master yapıcam dedim kız imalı imalı tabi tabi dedi....neyse o gun bitti eve geldik ve ben ilk kez olmayan bebeğime mektup yazdım...hic kimseye okutmadım bunları ilk kez sizinle paylaşıyorum tabi bir kısmını

"""hamile olmak istiyorum ....... miğdemin bulanmasını başımın donmesini canımın turşu cekmesini istiyorum.baban turşuyu getirince yemeden daha başka bişeye aşermek nazlanmak istiyorum...... sonra ilk tekmelerini hissetmek ve babanın ellerini karnıma goturup onunda bu mucizeyi hissetmesini istiyorum.kocaman karnımla dolaşmak ve bu halimle gurur duymak istiyorum.... seni bağıra bağıra doğurmak ve aramızdaki o bağın gobek bağının kesildiğini gozlerimle gormek ve seni kucağıma alıp sıcaklığını duymak istiyorum.o guzel cennet kokunu doya doya icime cekmek istiyorum.geceleri senin icin uykumdan kalkmak ateşini kontrol etmek istiyorum.... evet istiyorum ve Allahımdan seni diliyorum geleceksin değil mi bitanem meleğim seni cok ama cokkkkkkkkkk sevecek olan annen.........."""

işte bu mektupla benim bebiş isteğim tavan yaptı eşim hala zamanı var deyip durdu ve ben burdan gunaşırı olması hamile kalma ihtimalini kolaylaştırıyormuş diye okudum ve giymediğim gecelik yapmadığım ilginclik kalmadı eşime:78::78: vee ben tabi ilk seferde hamile kalınmaz diye duşunup uzuyorum kendimi derken tatil oldu ve erkek kardeşim evlenecekti duğun hazırlıkları icin erkenden gittim ben...annemle halı yıkadık ev sildik eşyaları başka bir odaya taşıdık ki bizim orda ev duğunu makbuldur..3 gun duğun yapıcaktık..annemle baklavalar mantılar yaptık...akşam yatağa oyle yorgun giriyordum ki edebildiğim tek dua Allahım dr dr gezdirmeden bana meleğimi gonder hayırlısıyla oluyordu....bu arada bizim gelin evlenmeden triplere girdi ve birgun yine bitmek bilmeyen istekleri icin carşıdaydık..oyle kotu oldum ki anlatamam heryer donuyo ustume ustume geliyo herşey anında eczanye gittik tansiyonumu olcturdu babam eczacı acıkmış dedi canım babam hemen karnımı doyurdueve geldik babam fenalaştığımı anlattı zaten adet gunlerimi bir bir sayan annem hemen kız hadi bakalım inşallah hamilesindir dedi ve beni gulme tuttu bir an yok artık dedim ama icimde oyle bir sıcaklık hissettimki hemen elimi karnıma koydum inşallah ordasındır bebeğim diyebildim ama dışardan ben bebek istemiyorum diyordum ertesi gun duğunumuz başladı ben nasıl oynuyorum ama yerimde durmuyorum bir ara baktım kimse yok annem ortada gozukmuyo babamın arabası da yok allah allah dedim misafirlerle ilgilenmeye başladım annemle babam geldiler carşıya gitmişler annem babama kına almayı unutmuşum demiş babam kınayı alırken annem eczaneden test almış eve gedi kolumdan tuttuğu gibi beni banyoya attı anne napıyon dememe kalmadı elime testi uzattı tabi bizi bir hışımla iceri girdiğimizi goren teyzemler halamlar ve diğer akraba kadınlar eve doldu..ben utana sıkıla dışarı cıktım annem elimden testi aldı ve bir cığlık koptu hamilesinnn kızım nasıl olur ya dedim cubuğu aldım bakıyorum inanamadım yok ya yanlıştır inanmayın dedim annem kolumu cimdikledi suss Allah korusun de dedi..herkes bir anda ustume titremeye başladı oyle ki halay cekmek icin halay alayına katılınca birdenbire halay duruyordu bebek vaarr diyolardıvay be dedim acayip guzel bişey Allah'ım yuzumu kara cıkarma diye dualar ediyorum.....ertesi gun acilde kan tahlili yaptırdık ve sonuc kesinleşti cok şukur artık hamileydim..herkes yeni gelini unutmuştu bu nedenle hala duğunumu mahvettin der dururbenim eşime oyle romantik bir haber verme durumumuz olmadı annem hemen belli etti eşime bir soylemediği kaldı neyse onuda ben yapayım bari dedim der demez eşim ağlamaya başladı oyle cok sevindi ki annemle babamın yanında beni optu:78:sonra cok şukur dedi ve şukur namazı kıldı....boylelikle artık guzel olan evliliğimiz muhteşem bir hal aldı..

evimize geldik prensesler gibiyim valla bir elim yağda oteki baldayatağa bile eşim kucağında goturuyoartık ciddi ciddi dr arayışına girdik ve bir ozel hastaneye gittik kadın baktı 4 tane kese goruyorum dedi ben bişey anlamadım o anda sonra dorduz bu deyince şok oldumdort tane bebek ne demek diye duşunmeye başladım kadın bana 2 tanesi aşağıda duşer onlar zaten 2 tanesi kalır dedi ben ilk şoku atlatmadan ikinci bir şok bebeklerimi kaybedecektim hemen dışarı cıktım eşime sarıldım oyle cok ağlıyordum ki eşim kotu bişey olduğunu sanmış ve bana ne oldu diye bile sormadı sadece Allah buyuk dedi...yolda hep ağladım eve gelince ağlamaktan yoruldum ve eşime biliyo musun bizim 4 tane bebeğimiz olacakmış dedim eşim bunun icin mi ağlıyosun dedi yok 2 tanesi olecekmiş onlar icin ağlıyorum dedim olayı anlattım hemen başka bir dra gidelim dedi tabi benim cesaret etmem 3 haftayı buldu sanki dra gidince o alttaki 2 bebeği alacakmış gibi zannediyordum..anneme soyledim kadın zil takıp oynamadığı kaldı hatta babamla konuşmuş doğumdan once istanbula taşınmayı bile duşunmuşlerbiz arkadaşların tavsiyesiyle medicanaya duzgun beye gittik dedim ben hamileyim dorduz olacakmış hemde dur hele bir bakayım ben eğer oyleyse cok guzel şeyler yaşarız dedi bebekleri almaktan bahsetmedibaktı baktı ben herhalde sayıyo kactane var derken kız yok burda bir tane var bak bu da kalp atışı dedi ve sesi actı gum gum gum.....sağlıklı mı dedim koc gibi hemde dedi evimize geldik artık herşey guzeldi aylık kontroller bir yıl gibiydi fakat drda usgde zaman su gibi cabuk geciyorduhatta bir hafta oyle cok ozlemiştim ki kuzumu sancım varmış gibi numara yapmıştımherkes neyin olacak diye sorunca ben hep kız diyordum kızım olacak ama eşim erkek diyordu oğlumuz olacak vee cinsiyet oğrenme haftası yani 5.5 aylık hamileyim veee dr hadi gozun aydın kalk bakıyım oğlun olacak dedi bir an nee oldum sonra kendimi toparladım eşim dra sarıldı nasıl seviniyosonraki tum muayenelerde erkek dimi dedidr evet erkek ve hatta biraz iri bir erkek diyordu

sonra 37.haftadayız ve ben artık izin alıp evde dinlenme donemine gectim 1 hafta evde dinlendim sonra bir ptesi sabahı misafirlerimiz gelecek diye hazırlık yapıyordum ve bacaklarımdan aşağı bişey akıyo..vay be epey terlemişim azıcık oturayım dedim ama baktım hala akıyo banyoya gittim kanamam var bebeğim oğlum geliyokorktum once sonra uzuldum sonra heyecanlandım sevinmeyi en sona bıraktım..eşime dedim ki bu sabah işe gitme istersen her an hastaneye gidebilirz eşim once anlamadı sonra bir cığlık attı ve evin icinde koşuşturmaya başladı hatta bir ara sıcak su sıcak su nerde bu kettle diye bağırıyordu aşkım sıcak suyu napıcan dedim doğumda hani hep derler ya sıcak suyu hazırlayın diye su hazırlıycam dedi bende aşkım o filmlerde olur biz hastaneye gidicez dedim aslında birsuru araştırma yapmış ve kitap okumuştuk ama hepsini unuttu şaşkın herifim benimsonra cantamızı alalım hadi cıkalım dedim tamam dedi ben sancı hissetmiyorum ya ayakkabımı falan bağladım eşimi bekliyorum icerden ilk yardım cantası ve bebeğin hastane cantasını almış ilk yardım cantasını bıraktırıncaya kadar ne dil doktum bilemezsiniz sonra baktım herif acayip bişekil oldu hemen taksiyi aradım eşime asansoru cağır dedim kapıyı kilitledim cıktık.taksiye benden once bindi eşim taksici elimden tuttu oturdum eşim derin derin nefes alıp veriyo sakin ol diyorum yok anlayan...hastaneye az kala sen nefes almıyosun nefes al nefes al diye bağırıyo bana hastaneye vardık dra bu nefes almıyo dedi dr tabi tabi dedi beni odaya aldılar...
hemşireler geldi yaa ben nasıl doğuracam hic bir yerim ağrımıyo diyorum ebe geldi baktı acılma yok drum suni sancı verin dedi tam 8 saat suni sancı verdiler gıkım cıkmadı bağırırsam normal olmaz diye korkuyordum sancılar 160ı bulunca ben artık kendimden gectim dr geldi tekrar muayene ve hala 1 cm acıklık dedi nstye bağlayın yavrumun kalp atışları yavaşlamış dr artık normali bekleyemeyiz dedi acilen ameliyathaneyi hazırlayın ben başladım ağlamaya ama nasıl cok ağlıyorum gozumdeki yaşlardan hicbişey goremiyorum...sedye geldi ben hayır diyorum olmaz beni kesmeyin....eşim herşey mukemmel olacak hicbiryerin ağrımayacak soz ben hep seni bekliycem hadi artık oğluşumuzu gorelim sevelim opelim annesi dedi ve ben tamam dedim...aşağı indik bir kadın geldi dedi otur nasıl oturayım sancıdan kıvranıyorum 2 tane adam beni tuttu birine oyle cok sarılmışım ki adam kendini zor kurtardı bendeneşim doğuma girmek istedi dr um zizn vermedineyse bizde kamerayı soktuk iceri bir hasta bakıcı beni cekti:82:ben hep hala bacaklarımı hissediyorum dedim hatta 8.hissediyorum dediğimde dr az kaldı birazdan tombik oğlun kollarında olacak dedi aaaa ne zaman kestin beni dr bak canımı sakın acıtma acıtırsan seni babama derim o seni dover demişim cumlemi bitirir bitirmez bir ses oyle ince oyle tatlı oyel muhteşem ki anlatamam....hemen baktım sesin geldiği yone ama bebeğim yok nerde oğlum diyorum bak orda dediler jkafamı cevirdim mosmor bir bebek gozleri kapalı oyleee duruyo dr oksijensiz kalmış biraz dedi :18mrumden omur gitti ben normal doğurma hevesine yavrumun canını yakmıştım kahrettim kendime dr iyi iyi merak etme dedi yanıma yakşatırdı biri optum ellerini gordum morarmıştı...cok ağladım yukarı cıkardılar eşim geldi ne kadar yakışıklı bir oğlumuz var dimi aşkım bak işte burda oğlumuz demesini bekliyorudum ama o başka bir drun yanındaymış daha ayrıntılı kontrol edeceklermiş dedi..10 dakika sonra geldi benim yanıma o 10 dakika Allah'ım yavrumu bana bağışla deyip ağladım sonra bebeğim gelince hemen emzir dediler annem oğlumu yanıma yaklaştırdı tosunum ac doğmuş hemen emmeye başladı oyle guzel bir duygu ki kadın olduğumla ilk kez bbu kadar gurur duydum oncesinde hep bende şans olsa erkek doğardım derdim..meğerse ne boş bir sozmuş..dunyanın en şanslı insanıydımm....oğlum gozunu acıyo bana bakıyo gulumsuyo tekrar uyuyordu..rengi biraz daha acılmaya başladı nurdan yaratılmış oğlumun vee ne kadar yakışıklı olduğu ortaya cıkmıştı ve artık eve gitme zamanı geldi hastaneden cıktım yan basa basa..niye diyeceksiiniz cunku kar yağıyordu ayağım kaymasın diye evimize girer girmez ışığıyla nuruyla aydınlattı evimizi yavrum...Rabbim o ışığı istenildiği tum evlere nasip etsinn....7 mart 2011 de bal oğlum Talha'm dunyamıza geldi....HOŞGELDİN YAVRUM İYİ Kİ GELDİN İYİ Kİ BENİMSİN OĞLUMSUN....

epey uzun olmuş dimi beni bıraksanız sayfalarca yazarım hem oğluş da uyuyoneyse bu kadar yeter..15 gun sonra tum ağrılarımm gecti ve ben o gun nasıl bir ağrı olduğunu unuttum şimdi ne suni sancıyı ne de sezaryen ağrısını hic birşeyi hatırlamıyorum:97: