Merhabalar benim 2 cocugum var biri erkek ( 2 yas ) biri kız ( 3,5 yas ) cocuklarım var sorun bizim yaklaşık 4 ay once başladı benim kızım birden bire tuvaletini altına yapmaya başladı derken bu boyle devam etti halbuki 2 yasında tuvaletini cok kolay ogrenmişti sorunun ne oldugunu anlamadım yani iyi iyi konuşup soyle kızım yapma altına tamam anne bida yapmicam diyor fakat bi bakıyorum altı ıslak ve soylemiyor oyle geziyor yada ben gormeden cıkartıyor atıyor banyoya şaştım kaldım yani normalinde hiperaktif bir cocuk tv izlerken bile kafasının ustunde izliyor herseyi ister dışarda aldırır birileri gelsin eve heryeri birbirine katar ouncaklar havada ucusur yani oyun oynamaz sadece zıplar atlar koltuklardan birde bu aralar sen benim seviyosun kardesimimi demeye başladı hatta aglıyor beni sevmiyorsun diye ayy halbuki cok ilgileniyorum tırnak yiyor 2 yıldır ayaklarınıda ellerinide kardesini dovuyor yani ben yıpranıorum baya akşama kadar ayaktayım arkasını topluorum
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.