5 aylık bir kızım var.4 aylıkken doktorumuzun da onerisiyle ek gıdaya başladık(kilo alımı azaldığı icin)

bu bir ay icerisinde doğru durust yol katedemedik.meyve suyunu iciyor, yoğurdu ehh işte,sebze corbasını hic sevmedi.kaşık mamalara ise resmen ağzını kitledi. sanki sadece anne sutu istiyor.

dun kontrolumuz vardı.son 1 ay icerisinde yine 450gram almış. (5 aylık,7 kilo,kız cocuğu icin normal sınırlar icinde)
bu aylar kilo alımı azalır dedi zaten doktorumuz ama kızım neden boyle yapıyor ki tamam, biliyorum hayatında ilk defa tadıyor ama canım yine de sıkılıyor. doktorumuz pirincli yoğurt corbası da verebilirsin bu ay dedi. umarım beğenir onu. sebze corbasına yoğurt ekleyerek artıııı binbir şebeklik yaparak yediriyorum kimi zaman ve asla zorlamıyorum.en fazla 1-2 yemek kaşığı yiyordur. onun da yarısı mideye yarısı dışarıya gidiyor ) doktorumuz da kesinlikle zorlama dedi.
ve kızım gunduzleri en gec 2 saatte bir meme ister. geceleri ise 3 kere kalkıyoruz aşağı yukarı. emzirmek benim icin buyuk zevk tamam da....bu kadar cok emzirince goğuslerim boş gibi,yumuşacık oluyor. bir suru sut artırma formulu uyguladım şimdiye kadar. bilmiyorum farketti mi etmedi mi. sut artıran kesin cozumleriniz var mı?

sizler nasıl atlattınız ek gıda donemini? forumda boyle sorunlar yaşayanları cok okudum ama nasıl cozdunuz? desteklerinize ihtiyacım var.