merhaba arkadaşlar benim ikiz erkek cocuklarım var 3u bitirdiler ve biz hala cişe alışamadık.2.5 yaşdan sonra cok kez denedim ikisini birden yada tek tek ama 10- 15 gunden sonra hep pes ettim cunku nedeni hic umurlarında bile değil altlarına yaptıklarının bile farkında değillerdi.tuvalete yapsalarda 2 dakika sonra yine altlarına yapıyolardı ve bunu surekli yapıyolardı.şimdi kış demedim yine başladım. alıştırma kilodu bilmem ne tum yazıları okudum ya allah dedim başladım odullendiriyorum şarkılar oyunlar filan hikaye isteyerekde gidiyolar yaptıklarına da seviniyolar baya da cişlerini kakalarını yapıyolar(ben sık sık goturduğum icin şans eseri kaka tutturuyorum) 5 dk sonra altına yapmış.neyse sabır diyerek tekrar tutuyorum 10 dk olmadan yine yapmış altına ve yaptığınıda soylemiyo.5 dk da bir bile gotursem aynı şey tekrarlandı kackez.oğlum cişin varmı diye diye 2dk ya bir hatırlatıyorum yok desede goturuyorum, azda yapmıyo sık sık goturduğum icin hepsini toplasan baya ciş yani.sonucta diyorum bitmiştir bi 10 dk rahatım arkamı donmeye gelmiyo yine yapmış delirceeemmmm :S ve şunu fark ettim ki bezlediğim zamanlarda bezi bukadar cabuk ıslatmazlardı bazen 2saat sonra kaka yapınca altını actığımda hic sidiklememiş olurdu biz tuvalete başladık işemeler arttı.ve bak oğlum cişini yapmışssın bak altın yaş hani soyleyecektin diyorum yuzume bile bakmıyolar sanki başka alemden gelmişler.artık dayanamadım bugun brine patlattım ikitane sonra bir saat ağladım

ve son olarak az once fark ettim tum gunumuz tuvalette gecmesine rağmen ikizlerden biri her seferinde tuvalete yaptıysada altını hep ıslattı artık 18:00gibi bezledim bayılcaktım koşturmaktan bezliyken goturuyum diye duşundum (herzaman yapmam)yarım saat olmadan bez ful doluydu madem cok cişi vardı neden tuvalette az yapıyo bu cocuk beze hepsini yaptı?şok oldum bukadar su neresinden geliyo.zeten bebekliklerinden beri 5dk bir sık sık az az işemeleri vardı ama buyuduler hic değişmedile bunlar. 4 gundur sabahtan itibaren bezini cıkarıyor ve 10 dk bir gotruyorum tuvalete ama yaptıkdan sonra bile rahatsız olmuyolar.altları yaş yaş oyle duruyolar.bana bir akıl verin noluurrr yoksa delircem.işe girme durumum var 1ayda oğretmem lazım kreşler almıyo artık halim kalmadı ve yardım eden kimsede yok

((