Cocuk Hastalıkları Kızlar Ne Olur Bi bakın Kızım reflu mu?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Kızlar Ne Olur Bi bakın Kızım reflu mu?
-
01-10-2022, 05:08:33Kızlar mrb...Benim 7 aylık dunyalar tatlısı bi kızım kuzum var...ancak bebeğim 1 haftadır en az gunde 2 kere kusuyor hemde fışkırarak bazen 4 kere olduğu bile oluyor..kuzumiki uc haftadır nezleydi bi turlu iyileşmedi. en son doktora goturduk doktorda kualğında kızarıklık var dedi damla burun damlası verdi peditus şurup verdi pedifen ağrı kesici verdi kulağı cabuk iyileşsn die..bebeğim o ilacları almaya başladığından beri boyle kusuyor.ama oncedende olmuştu boyle gunde 3 kere falan kusyordu fakat 3 gun sonra geciyordu doktora goturduk normal olur dedi...kuzum boyle geceleri hic uyuyamıyor..surekli ağzına geliyo midesi ve sonunda cıkartıyor.bu gece tam 2 kere kustu yavrum.uyuyamıyorki surekli sızlanıyor midesi ağzında hep..zaten cok işathlı bi bebk değil korkuyorum bişey olucak die hep benim cabamla kilo aldı...bide kalbinde masum ufurum var..cok korkuyorum bakalım bugun gene doktora goturuez ne diyecek doktor..acaba diyorum ankaraya falan mı gotursek...goturursek hangi bolum ve hangi doktora goturucez...şimdiden teşekkurler....