merhaba hanımlar..oncelikle hepinizin kurban bayramı mubarek olsun..ben 36+4 gunluk hamileyim..38 haftayı gecince epidural
sezeryan duşunuyorum.fakat ailem,eşim ve eşimin ailesi normal yap diyor..inanın cesaretim yok normal yapmaya.ilkonceleri
epidural normal duşunuyordum ama vakum olayı felan olur diye vazgectim..epidural sezeryan yapmış annelere benim birkac sorum olacak..
1- epiduralin yapılması,sezeryanın olması toplam kac saat suruyor?
2- ameliyat olurken uzerinizde ne oluyor?ameliyat onluğumu?yoksa sadece carşafmı ortuyorlar?
3- sezeryan yapıldıktan sonra epiduralin etkisi gecince cok ağrı oluyor mu?yani eğilip kalkarken,bebeği kucağa alırken,emzirirken ağrı felan oluyor mu?
4- kac gun sonra duş alınabiliyor?dikişe su değmemesi icin ozel birşey mi suruluyor?
5- dikişler kac gun sonra alınıyor?yoksa eriyen dikiş yada kendiliğinden duşen dikiş felan mı atıyorlar?
6- kac hafta sonra normale donuluyor?ben gebelikte cok kilo aldım biran once vermem lazım.sezeryanda kilo fazla verilemiyor felan diyorlar doğru mu?..spor yapmama engel olur mu sezeryan?
aklıma gelenler bunlar..sizin eklemek istediğiniz birşey varsa soyleyin lutfen..şimdiden herkese teşekkur ederim..Allah herkese evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..iyi bayramlar
epidural sezeryan duşunuyorum ama?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- epidural sezeryan duşunuyorum ama?