gebelliğimin 7.ayında geldim anneme ..doktorum burdaydı cerrahpaşa tıp fakultesinde

muaynelerimde devamlı olarak burda oldugu icin

birgun taniyonum oldukca yukek cıktı ve ogun doktor beni eve yollamadı
taki tansiyonum normale donene kadar
neyse bu tansiyon yuzunden annemde kalmaya basladım eşimle birlikte
34+4gunluk olmustum gece bir kalktım wc ye ic camasırımda kahve rengi lekelenme ama epey vardı baya coktu
nasıl olsa sabah konturole gidicem diye acile gitmedim
sabah oldu kntrole gittim doktor onemli birşey değil dedi meher benim nişanım gelmiş akıllı doktor anlayamadı

neyse aksam oldu eşimle markete alıverişe gittik yemeğimizi yedik saat23,00 acıktım annem birşeyler atıstırıyordu ayy bende yesemmiki
dedim anneme neyse sabah selcukla yerim dedim ve yatmaya gittim saat tam 02,00 dıaniden sağımdan soluma donerken suyum geldi
neyseki herşeyin farkındaydım ama erkendiye cok korktum daha 34+4tum bebeğime birşey olur diye cok endişelenmiştim
daha eşimi kaldırmadan annemin odasının kapısının onunde anne suyum geldi diyerek ağlamaya basladım annem garibim hemen kalktı eşimde uyandı
ağlama seslerime hemen cantamı aldıllar hastaneye gittik ama hastane yakındı ALLAH tan
muayne olcaktım ayy birde ne goreyim suratsız ve daha once hic gormediğim bir doktor korkum gittikce buyudu kadın muayne etti 2cmlik acılma var dedi
bebeğimin iyi oldugunu ve kalp atıslarını dinletti

yukarı yatıs işlemimi yaptırmaya cıktım ama bir yandanda suyum geliyor benim korkular git gde buyuyor :18::18::18:
doğum hane kapısına geldimki normal doğumu duşunen ben anne ben sezeryan olmak istiyorum demişim eşim ve annem gulmuşler doğum haneyi gorunce fikrini hemen değiştirdim diye
yatış işlemlerim oldu odaya gectim odada 3 kişiyiz biri ikiz gebe biride 4aylık karnında olmuş gebe ama ikiz olanın ntsde sancıssı var 6 aylık muşade altında tutuluyor
benim sancılar yavastan basladı oteki kızınkide basladı ikiz gebe olan kadına pek acımıstım pisikoljsi alt ust oldu bizim yuzumuzden
bir o kız bağırır bir ben tanıdık doktorları gorunce biraz rahatladım neyse oğlen oldu ve sancıları coğaldı acılma4cm oldu

artık nasıl ağluyorum beni sezeryana alın diye yalvarıyodum anne beni baska hataneye gotur,kendimi camdan atmak istiyorum,doktorlara beni sezeryana alın ne isterseniz vericem ooo yalvarıslarım hic bitmedi
herkez nasıl doğuruyor diyen ben sezeryana alınmak icin nasıl yalvardım
neyse akşama kadar cektim ağrı tam 18 saat sancı cektim
aksam saat 19,00 oldu acılma 9cm basım da bir suru doktor
yeter artık ağlama bak ıkınmaya gucun kalmadı diye beni teskin ediyorlar
herey normal ıkınmalarım basladı yanımda ebeler soyle ıkınıcan bize bebeği yollucan vs. anlatıyorlar
ama acıdan ben hic onları bile dinlemiyorum devamlı ağlıyorum sancı geciyo bu sefer uyku baslıyor sancı gecince catalda uykum geliyordu

acılma 9 cm olunca beni doğurtucak doktorum geldi ben ıkınıyorum ama oda yetmezmiş gibi ustumden bastıranlar ayy kabus gibi
sanki olucektim hatta o catalda ALLAHIM burdan sağ sağlim cıkıcakmıyım diye icimden gecirmedim dehil doktor ıkın diyo ıkınmaya halmi kaldı
neysebirşeyler ters gidiyor belliydi meher bebeğin kafası sıkısmıs vakkumla cekiyorlar gelmiyo butun doktorlar birden kayboldular
ebeye dedim ne oluyor ebe seni sezeryana alıyorlar dedi o gun duydugum en guzel sozdu o hemen acil bir şekilde giydirdiler beni eşimde doğum hane kapısında
dedim beni sezeryana alıyorlar sonunda yazık oda sevindi cunki cektiğim acılara bizzat şahit olmustu
ameliyat haneye girdim anestezi uzamnalrına yalvarıyorum bayıltın beni diye neyse sonunda gozumu actıgımda odamdaydım herkez odamda
sordugum ilk şey hala sancı cekicekmiyim ?????doktorum zor bir doğum oldugunu bebeğin kafası sıkıstıgı icin birilerinin alttan bebeği ittirdiğini anlattı :18:

oğlusum bu şekilde doğmus oldu tum dogum yontemlerini denemiş oldum anam ağladı o ayrı
cok şukur oğlum 2600 gr 50cm 08,10,2011 tarihinde saat 20,20 de dunyaya geldi