bu başlık altında kendi kişisel deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya karar verdim...umarım herşey guzel başlar ve guzel devam eder....

uzun zaman suren kreş aramalarından sonra daha once belirttiğim nedenlerden dolayı bakıcı bulmaya karar verdim...fakat nelere dikkat etmeliydim...uzun yıllar bakıcı calıştıran arkadaşlarımdan tecrubelerini dinledim...kendi kriterlerimi oluşturdum...

insani yonu kuvvetli,beni anlayabilecek biri olmalıydı..zira boyle biri hem bana her konuda yardımcı olacak hemde bebeğime zarar vermeyecekti....hijyeni on planda tutan uzun yıllar bebek bakım işini meslek edinmiş eğitimli cocukları buyumuş evli ve sorunsuz biri...
evimize tek araclık mesafede oturan,zamanında işine gelen sorumluluk sahibi pratik ve en onemlisi referansları kuvvetli biri olmalıydı...

tabiiki bazı şeyler eksik ama herşey 4 dortluk mu dunyada....artık yeni bir sayfa acılıyor yaşamımızda...kızımın hayatında biri daha olacak hemde ben yanında yokken ....kulağa biraz urkutucu geliyor ama alışınca guven duygusu oturunca herşey yoluna girecek sanırım...