Herzaman cocuk buyutmenin sabır sorumluluk fedakarlık gerektirdiğini duşunmuşumdur.bebekleri cok seviyordum ama cocuk sahibiolmak bana cok uzaktı. 1,5 yıllık evliydim.Sonunda kendi kendimi ikna ettim ve istediğim ay hamile kaldım (Rabbim ' e şukurler olsun.).
Hamileliğim biraz bulantı tansiyon duşukluğu ile 37. haftaya kadar gayet guzeldi.hatta 37. haftaya kadar calıştım.3 ekimde izne ayrıldım.ertesi gun once ayaklarımda kaşıntılar oluşmaya başladı.ben ayaklarımdaki şişmelere bağladım.sonra ellerimin ustunde kaşıntılar olmaya başladı.doktora gittim.tahlil yapıldı ve bebeğim ciğerlerime baskı yapmış safra birikmiş.2 gun icinde butun vucuduma yayıldı ve sivilce gibi oldu.kaşıntıdan uyuyamaz oldum.doktorum dayanamaz duruma gelirsem suni sancı verecekti.13 ekim gecesi dayanılamaz hal alan kaşıntımdan dolayı doktoru aradım oda ertesi gun kontrole cağırdı.14 ekim gunu doktorum bitkin halimi gordu.1 haftadır sadece bikac saat uyuduğumu soyleyince muayene yaptı.okadar uykusuzdum ki gozlerimi acamıyordum.doktorum doğum zamanımı beklemeyi istiyordu.sat zamanına gore 22 ekimdi doğumum.gucum yok dedim doktoruma.eğer birgun daha beklersem normal doğum yapamayacağım dedim.ve normal doğumu cok istiyordum.doktorum ısrarıma ve yorgun halime dayanamadı ve suni sancı verildi.7,5 saatlik bir sancıdan sonra acılmam oldu ve ozaman epudural yapıldı.ve yarım saat icindede suyum geldi.8,5 saatin sonunda normal doğumla kızıma kavuştum.sancı verilmeye başlandıktan doğumun bitişine kadar eşim hep yanımdaydı.hatta suyum gelene kadar annemde yanımdaydı.birara sancılara dayanamamıştım ve ağlayarak doktora sezeryana al demiştim.ama dinlemedi.ben sana soz vermiştim normal doğum yaptırıcam sabret acılman olunca ağrıların kalmıcak epudural yapıcam dedi.ben ağlarken eşimde annemde dayanamıyordu halime.miniğim şimdi 73 gunluk.Rabbim sana şukurler olsun ki boyle bir mucizeyi bana verdin.