Merhaba değerli arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim ve hoşnut olmadığım bir konuyu dile getirmek istiyorum. Oncelikle şunu ifade etmeliyim ki ; Technopat.com gormuş olduğum en duzgun forum. Cezalarıyla , gunahlarıyla , sevaplarıyla cok kaliteli ve yardım sever tum yetkili arkadaşlara şahsım adına teşekkur ediyorum. Gel gelelim bir konu beni ve bir cok kişiyi aşırı rahatsız ediyor. Windows 8 fanatikliği. Windows 8 kullanmıyorsak oyuncu olmuyoruz , iyi bir kullanıcı olmuyoruz , bilgisayardan anlamıyoruz , teknoloji cahiliyiz gibi iğneleyici bir cok sitem duydum ve tanık oldum. İyidir veya kotudur diye bir yorum yapmayacağım ama kullanmıyorsak surekli sitem duyar olduk. Technopat forumda bile isimlendirilirken şu şekilde başlığı aşırı rahatsız edici değil mi sizce. Windows 8 ( Gelmiş gecmiş en iyi, en kullanışlı Windows ile tanışın! ) Windows 7 ( Microsoft'un artık miadını doldurmuş olan işletim sistemi Windows 7 hakkında her şey ) neden boyle yerden yere vuruluyor Windows 7 daha dune kadar insanlar kullandıkları icin methiyeler dizerken şimdi azılı suclu gibi. Şunu insanların cok net anlaması gerekiyor kullanıcı hangi işletim sistemini kullanacağını kendi belirler ve kendince yapmış olduğu performansları da en iyi kendi bilir. Bu yuzden artık aşağılamaktan hakir gormekten vazgecelim . Kişi Windows 7 ya da Windows Xp kullanıyor diye aşşalamayalım. Umarım bu yazı gerekli mercilere girmiştir sevgi dolu gunlere hep birlikte insallah.