Merhaba arkadaşlar,
2016 Ocak ayının sonunda doğum yaptım, kızım icin aldığımız Besafe anakucağını bebeğim artık pusete gectiği icin satmak istiyorum. Zaten cok az kullanabildik cunku kışın doktor kontrolu haricinde evden pek cıkamadık. İlgilenenler sormak istedikleri detaylar icin lutfen bana ulaşsınlar. Bazı detayları yazmak gerekirse;
Urun hem Stokke hem de Maxi Cosi bebek arabaları ile uyumlu, ben Joker'den aldığımız bir adaptor ile birlikte Stokke Scoot V2 araba icin kullandım.
Urun aynı zamanda oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor, emniyet kemeri ile uyumlu yapısı sayesinde arka koltuğa sabitleyebiliyorsunuz.
Hastane, kontrol veya kısa sureli seyahatler icin kucakta taşımak yerine port bebe vazifesi de gormekte, hastaneden cıkarken ya da bebeği evden cıkarırken hem soğuktan hem de yanlış tutma ve taşımadan korumak adına Anakucağı ile taşımak her zaman cok daha guvenlidir.
Urun unisex bir renge sahip, Stokke'nin sınırlı uretimi olan bir deseni, isteyen benden yarı fiyatının da altına alacağı bu anakucağı icin yine Stokke'nin sattığı ceşitli renk seceneğine sahip kılıflardan alarak istediği renge değiştirebilir.
Anakucağının kılıfı tamamen cıkabilir şekilde yapılmıştır, aldığınızda komple sokup , dilediğiniz gibi yıkayıp, guvenle bebeğinize kullanabilirsiniz.
URUN FİYATI 300 TL dir, İSTANBUL ici elden teslim almak veya urunu incelemek isteyenlere seve seve yardımcı olurum. Urunun sıfır fiyatı 799 TL dir.
Bebek İkinci El Stokke ve Maxi Cosi icin Besafe İzi go Anakucağı (0-13 KG)
İkinci El0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El Stokke ve Maxi Cosi icin Besafe İzi go Anakucağı (0-13 KG)