Arkadaşlar bilgisayarıma 2 hafta once Windows 8.1 yukledim. Hicbir problem yok. Gayet stabil calışıyor. Birkac oyunda uyumluluk sorunum vardı ama onlarıda guncelleştirerek cozdum ama bir problemim var. Yaklaşık 2 saat once bilgisayarımı actım. İnternet bağlantısı vardı. BIOS'u gectikten sonra siyah bir ekran geliyor ve gitmiyor. Yani bilgisayar başlangıc ekranına geliyor onu biliyorum cunku siyah ekran geldikten sonra power yuşuna bir daha basınca başlangıc ekranına gozukuyor ve hemen 'Kapatılıyor' yazıyor. Gecen gunlerde ilk mavi ekran hatasını aldım. LESS_LESQUEL tarzı şeyler yazıyordu. Birde internete bağlı olmadığım zamanda hic siyah ekran gelmiyordu. Daha etkinleştimeyi yapmadım cunku 17 Ekim'i bekliyorum. Ondan sonra etkinleştirme yapıcam orjinal key ile. Butun suruculerim guncel. BIOS tarihi 2008 olarak gozuyukor. Anakartım Gıgabyte 945 GCM-S2L. F8B surumunu kullanıyorum ama 2011 tarihli bir surum olan F8D surumune nasıl geciş yapabilirim. Dosyaları kendi sitesinden indirdim. 3 adet dosya var elimde :