oğlum 9 aylık oldu eşim hala bana cok uzak :(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- oğlum 9 aylık oldu eşim hala bana cok uzak :(
-
01-10-2022, 03:15:44evlendikten 3 ay sonra hamile olduğumu oğrendim , daha duzen bile kuramamıştım kendime başka bi şehire gelmiştim evlenip. eşimi cok severek evlendim o da beni seviyordu o kadar ilgiliydi ki , ilgisi aşkımı daha da arttırmıştı. bi gece , gecikince nobetci eczane arayıp gebelik testi aldık 2 cizgiyi gorunce ben ağlama krizine girdim bebeği aldırmayı cok duşundum ama eşim istemedi hatta o zamanlar cok mutluydu . hamileliğimin son ayına kadar da cok keyifliydi evliliğimiz. sonra doğum oldu bebeğim kolikti ve 4 ay aralıksız ağladı şimdide cok zor bi bebek. ikimizde cok bocalamaya girdik bu hayata alışmak icin , cok kavgalar ettik boşanmanın eşiğine geldik donduk. ben gercekten cok kilo aldım hem hamilelik hem doğum sonrası bunalım 30 kilo şaka gibi. sanırım eşim bu yuzden yani bu kadar değiştiğim icin bana cok uzak , dokunmuyo bile yabancı gibi. zaten bebek yuzunden ayrı odalardayız ve o bu halden cok mutlu. bende hep ağlıyorum. gene ailemin yanına yolluyo beni buyuk bi keyifle farkındayım gitmem onu mutlu ediyo. bi kadın olarak cok mutsuzum.