Yukarıdaki elbise 30 liradır onundeki kare tokanın bir taşı duşmuştur 2 kere giyilde 38_36 beden uyumludur normalde 50 lira fakat hem tokanın bir taşı eksik hemde etek uclarında cok ufak lekeler var kuru temiLemeyle cıkar arkadan caprazdır askıları

Yukarıdaki elbise 40 liradır 38-36 beden uyumlu ozelden goğusaltı gibi kısımlarıda olcup knuşabiliriz her iki elbisenin de goğus kısımlarında sungerler vardır ic camaşırsız rahat giyilir

Bu elbise 36 bedene uygundur ama olcure gore 38 bedenede oluyor ozelden olculeri konuşabiliriz fiyat 20 tl

Ceket pantolon hicbir sıkıntısı yoktur kalitelidir 38 beden 50 lira

Yukarıdaki etek ceket takım 1 kere giyildi ceket icindeki bluz dahildir sıfır kollu etek diz ustu 38 beden 50 lira

Mini elbise nar ciceği 38 beden 20 lira

Vizon diz ustu elbise lcw dan aldım 38 beden kollar katlanabilir kesimi guzel vucutta guzel duruyor 20 lira

Siyah dar mini elbise m beden fakat sanki kalıbı dar gibi 1 kere giyildi fiyat 10 lira cunku kemeri vardı taşınırken kaybetmişim bide fermuarın orda ufacık bi sokuk vardı ama ben diktim elbise cok temiz elinizde ince kemer var ise kombin yapabilirsiniz

Kışlık mini elbise xl beden ama kalıbı dar 38 - 40 rahat olur kısa kollu ama kumaşı kışlık deri ceket ve cizmeyle cok guzel kombin olabilir 20 lira

Penye siyah mini salaş balon etek elbise hem yaz hem kışın giyilebilir bolerosu mevcut ve cok sıktır kolları dantelli ve uzun standart beden fiyat 15 tl cunku penye kumaşta cok az pamuklanma var isteyene veririm

L beden fakat kalıbı dar gibi bence m beden 1 kere giyildi temiz kollar dantel vizon rengi 10 tl

Arkadaşlar kapandığım icin elimden cıkarıyorum urunler hakkında detaylı bilgi ve foto isterseniz ozelden konuşabiliriz