ben yeğenime bakıyorum uzun suredir, ablam calıştıgı icin. kız ve 4.5 yaşında. cok şımarık oynadıgı arkadaslarına, bize zarar veriyor uyarıyoruz surekli. ufak tefek cezalar veriyoruz. bu yaşa kadar kimseden şiddet gormedi, herkes ustune titredi. ama nedense cevreye zararlı olabilcek derecede şiddet uyguluyor. 6 aydır falan ben bakıyorum yediğim tokadın haddi hesabı yok. kolundan tutuyorum yapma teyzecim acıyor canım diyorum guluyor. bu sabah kreşten arkadaşına oynarken aynı şeyi yapmış oğretmeni aradı bu kacıncı artık bi cozum bulun dedi, gidip aldım. ablamı aradım bu sırada napayım diye. cek kulağından at 2 tane tokat anlasın artık dedi. bugune kadar benden azar bile duymadı cocuk. getirdim eve yolda sordum neden yaptın diye. oyuncagmı aldı dedi. guzelce soyleseydin ya dedim. boyle yapınca ağlıyor ama veriyor hemen dedi. bu arada yegenim yaşıtlarından biraz uzun boylu irice. eve gidince ceza var sana dedim. zaten cizgi film izlemicektim ki dedi. artık iyice kızdım bende bu kacıncı olay. yaşı da kucuk değil artık. evde tuttum kulağını cektim bir daha yapcak mısın dedim, şok oldu tabi, yuzsuzluğu tuttu neyi dedi, biraz sert iki yanagna da tokat attım, al işte bunu bi daa yapcak mısın nasıl oluyormus dedim. ağlamaya başladı odasına gitti carptı kapıyı hala cıkmadı. uzuldum sonradan sizce napmalıyım??