Cocuk Hastalıkları 61 gunluk bebeğim bronşolit oldu:(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları 61 gunluk bebeğim bronşolit oldu:(
-
01-10-2022, 03:05:06oğlum 61 gunlukken bronşolit oldu .ilk hırıltı ile başladı uyuyamadı hemen o gun doktora gittik bize en yakın doktora tabi .bize kongest diye bir şurup verdi kongest yurt dışında 2 yaşından once verilmiyormuş allah muhafaza bebeklerin havale bile gecirmesine sebep oluyomuş sonra serum fizyolojiği sık sık yapın burnuna dedi insanın ici dayanmıyor sanki cocuğu boguyormuşuz gibi geldi bide ıhlamur verin dedi ne alaka dimi daha 61 gunluk bebek ... .daha sonra oksuruk başladı kendi doktoru vardiyalı calıştığı icin perşembe gunu kendi doktoruna goturdum oda şurup ve antibiyotik verdi ama hala gecmeyen bişeyler vardı icim rahat değildi ilk bebeğimiz tabi ben hergun ağlıyorum kendini suclama psikolojisi de var tabi...sonunda ıslıkk sesi gibi ses geldi cuma akşamı ve cumartesi biz hemen bu işin uzmanı olan bir prof bulduk ozel muayenesine goturduk ilk once ventolin ve serum fizyoljik verdi arkasındanda pulmikort ve ventolin verildi 30dk ara ile doktor bize eve nebulizator cihazı almamızı hastaneye yatacak kadar kotu olmadığını soyledi ve biz 1 hafta boyunca sabah akşam pulmikortlu ventolin diğer aralarda ise ventolin ve serum fizyolojik verdik şu anda bir oksuruk ve balgam kaldı oksuruğunde 15 gun icinde gececeğini soyledi şu anda beğimin neşesi falan da iyi eski hali gibi benim anlamadığım herkez doktor sozde kime guvenilecek bilmiyorum bebeğinizi emanet ettiğiniz doktorları iyi araştırın ilk gittiğimiz doktor bir tıp merkezi doktoru idi diğeri ise poliklinik doktoru boyle işte herkeze acil şifalar diliyorum isteyenede prof doktorun ismini burdan verebilirim insanı rahatlatan bir doktor biz şuanda tecrubeli olduk korkmayın geciyor ama sabır isteyen bir hastalık.....