arkadaşlar benim oğlum yarın tam 6.ayını dolduracak 1 aydır hergun sebze corbası yapıyorum hala 2 -3 kaşıktan fazlasını veremedim aynı dr.ların onerisi gibi ilk meyve suyu ile basladık sevmedi puturlu vermeye basladım dudağına değdiği anda hırcınlaşıyor kafasını cevirip duruyor sebze corbasıda nafile iciremiyorum yoğurt ,hazır mama ne yaptıysam yok almıyor ama biz eşimle sofrada yemek yerken heyecanlanıyor bizim yediğimizden istiyor onunda tadına baktırıyorum ama oğun olarak vermiyorum tabiki..ve beni cok sık emiyor gece hic uyku uyumuyorum diyebilirim cok sık uyanıyor ve emiyor yalancı emzik gibi kullanıyor beni oğlum uyuyor beni emerken ama artık cok yoruldum gece mama ver dediler denedim almıyor ki hani yesinde uzun uyusun mamanın kıvamını actım biberonla verdim bu sefer tam ayıldı

enerji doldu sanki cocukta .. diş cıkarma yok yani benim tahminimce cunku keyfi yerinde emdiği surece sorun yok oğle uykuları kuş gibi en fazla 1 saat uyuyor 1 saat icinde uyanıp emerek tekrar uyuduğu cok oluyor..bu arada oğlum gecen ay 8 kilo 300 gr.dı 1 ay gecti tabii şuan kac kilo bilmiyorum yarın asılarımız var sonraki gunde kontrole goturcem o zaman oğrenecem kilosunu.. tombul bir bebek..( doymasa kilo almaz )
kızlar ne olur soyleyin bunun bir yolu var mı ben oğluma nasıl yemek yedirecem nasıl uyumasını sağlıcam onerilerinizi bekliyorum..