Kızlar
4 aylık bebeğim, doğumundan itibaren sutum yetersiz olduğu ve son 1 aydır da hic kalmadığı icin hazır mama ile besleniyor.
Şimdi de kısmetse ek gıdaya geciyoruz. Bununla ilgili araştırmalar yaparken, ulkerin sitesinde rastladığım bir soru cevabı sizinle paylaşmak ve duşuncelerinizi almak istedim.

SORU
Evde hazırlanan katı mamaların daha doğal olduğuna inanıyorum. Hazır kaşık mamalarının, evde hazırlanan urunlerden bir ustunluğu olduğunu duşunmuyorum.

CEVAP'tan bir kısım alıntı
... ulker Kaşık Mamalarında kullanılan tum hammaddeler, bebek icin ozel olarak secilmiş ve uygunluğu belgelerle tanımlanmış urunlerdir Dışarıdan satın alınan sebze-meyveler, kimyasal maddeler, hormon ve pestisit kalıntısı (tarım ilacı artıkları) riski iceren urunlerle mukayese edildiğinde, ulker Kaşık Mamaları %100 doğallık garantisi sağlayan; hormon, katkı maddesi, aroma icermeyen, guvenilir besinlerdir.

Pazarda markette elimi neye atsam hormonlu olduklarını duşununce bu cevap kafamı karıştırdı biraz..
Tecrubeli anneler siz ne dersiniz?
Ek besinleri illa evde mi hazırlamalı yoksa zaman zaman da olsa hazır kaşık mamalarından faydalanmalı mı?