Dun itibari ile Windows 8'e geciş yaptım. Gayet iyi kullanışlı fakat birkac sorunla karşılaştım yardımlarınızı esirgemeyin. İlk kurduğumdan itibaren bir kasma problemeni soz konusuydu (ozellikle oyunlarda) Ekran kartı driverini kurarak ustesinden geldim. Fakat başka driver var mı kurulacak bilmiyorum. Neyse beni rahatsız eden sorunlarla baş başa bırakıyorum sizin kolay gelsin.
-Windows acılırken parola istiyor (Format atarken msn ve şifre istemişti) Şifreyi nasıl kaldırabiliriz ?
-Fare ayarları yapıldığı dosyayı masaustune gonderemiyorum (Windows 7'de denetim masasından masaustune surukluyordum)
-Kurulacak driverler hangileri?
-Windows 8'in kendi uygulamalarından facebook,msn vs. bunlardan facebook'a giriş yaptım tekrar nasıl cıkabilirim (sohbetten biri bişey yazınca sağ ust koşede cıkıyor rahatsız etmeye başladı)
-Format atarken internetten bulduğum bir urun anahatırını yazmıştım gercek anahtar yok malesef. Surekli windowsu etkinleştir felan geliyor ve sinirlerimi bozmaya başladı rahatsız oluyorum. Etkinleştirebileceğimiz key var mı? Veya cozumu?