Burada hep doğum hikayelerini okuyarak gozu yaşlı bir şekilkde ayrılıyordum sayfadan. Hamileliğimi Batahcg 12.98 iken oğrenmiştim. Yani bebeğim yaklaşık 2 haftalıktı. cok mutlu plmuştuk ikimizde. duşuk ve erken doğum tehlikelerini sağlıcakla atlattıktan sonra 37+1 olmuştuk. ben oğretmenim ve iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktarmıştım ve kalan 3 haftalık iznimş kullanmak icin doktoro gitme gunum gelmişti. cok heyacanlıydım be birşeylerin olacağının farkında gibiydim sanki...
Babası ve ben cok ozlemiştik oğlumuzu ve doğmasını sabırsızlıkla bekliyorduk. Hatta ikimizde doktora ne desekte bugun yavrumuzu kucağımıza alsak diye sakalaşıyorduk.
Ultrason kontrolumuzden sonra doktorumuzun yuzunde bir enişie farkettik ve bende şikayetlerimi net bir şekilde anlatınca aytınlıya girmemi istedi. Ayrınlılı icin randevuların cok yoğun olduğu fakat durumumuzun acil olamsı nedeniyle araya sıkıştırıcaklarını soylediler. Neyse be3n aytıntılya girdim aldığım raporu doktoruma gosterdim. Doktorum bebeğin karaciğerinde bir damarsal tumor olduğunu ve bugun bebeğim alınmas ise anne karnında olebeileceğini soyledi. Eşimle şok olmuştuk ve duyduklarımızı anyamıyorduk. Tekrar tekrar sorduk ve soylenenler aynı. İnanamadık,başka doktorlara gittik ve hepsi aynı ifade. Hemen apat tpopar 5 dk icinde doğuma alındım ve 8 dk. da bebğim dunyaya geldi ve kuvoze alındı. Ardından 15 gunluk bir yoğum bakım ve onkoloji muayenesi yapıldı. herşey yolundaydı. tumor iyi huyluydu ve tedavimiz belirlenmişti. Şimdi bebeğim 1 yaşında ve tumor buytumuz yarı yarıya kuculdu. tedavimiz devam ediyor oğlum cok iyi, yurumeye başladık 5 tane dişimzi cıktı.
Bu da Bizim Efe Yiğit oğlumuzun dunyaya gelişi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bu da Bizim Efe Yiğit oğlumuzun dunyaya gelişi