nerede o eskİ tadina doyum olmayan urfa cİĞkoftesİ dİyorsaniz, tam yerİndesİnİz. Bİber salcasi ve İsotu Şanliurfa'dan getİrİlmİŞ(Şanliurfa'nin damlarinda-acik hava teras katinda-guneŞte pİŞmİŞ İsottan bİber salcasi ve hakİkİ İsot İle yoĞrulmuŞ nostaljİk kalİtelİ cİĞkofteyİ; İzmİr kent merkezİnde olmak uzere, sİparİŞten İtİbaren bİrkac saat İcİnde, sadece cumartesİ ve pazar gunlerİnde hazirliyorum, sİparİŞİ almak İcİn adresİme yakin bİr yerde buluŞup cİĞkofteyİ teslİm edİyorum. Zİra hakİkİ cİĞkofte uzun sure dayanmaz ve soĞuk hava koŞullarini terkettİ mİ yarim saat İcİnde yenmelİdİr. CİĞkofte kisa surede yenmezse, tazelİĞİnden bİraz odun verİr.
YaptiĞim cİĞkofte son derece hİjyenİktİr. Temİz bİr mutfakta, tek kullanimlik temİz eldİvenle, oldukca hİjyenİk tepsİ ve dİĞer malzemelerle beraber cİĞkofte yapilmaktadir.
Hafta İcİ cİĞkofte yapmaya musaİt deĞİlİm o nedenle cİĞkofte sİparİŞlerİnİzİ kac kİŞİlİk olacaksa, kİlosu 30tl.'den cumartesİ ve pazar gunu hazirliyorum.
Bu cİĞkofte aŞiri lukstur, fİyati gercekten bu kalİtenİn yaninda ucuzdur.
Sİzler, cİĞkofteyİ tattiktan sonra, bu luks cİĞkoftenİn mudavİmİ olacaksiniz umarim.
CİĞkoftenİn yaninda dİlİmlenmİŞ lİmon, bol yikanmiŞ marul ve bİr kÂse hakİkİ antep ezme de mevcuttur(ezmedekİ malzemeler: Aydin yoresİnİn nar ekŞİsİ, urfa bİber salcasi ve domates salcasi, rendelenmİŞ domates, rendelenmİŞ salatalik, hakİkİ zeytİnyaĞi, İnce kiyilmiŞ kurusoĞan ve maydanoz, İnce kiyilmiŞtaze kirmizi bİber, kuru nane kariŞimi).
Afİyet olsun.
Ev yapimi hakİkİ urfa cİĞkoftesİ
İkinci El0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Ev yapimi hakİkİ urfa cİĞkoftesİ