kızlarr
benim 3 yaşındaki kızım bakıcının 12-13 yaşlarındaki cocukları tarafından tacize uğradı. kızımın bize soylemesiyle farkettik. k... bana pipisini gosterdi yala dedi yalamadım otur dedi oturmadım demesiyle anladık. kızımda davranış problemleri var psikiyatri desteği alıyoruz. zavallı kızım oyun zannediyor bu olanları. uzerimize oturup zıplamaya calışıyor k... bana boyle yapıyordu diyor. ben k...nin pipisini yaladım diyor. bize dokunmaya calışıyor. okadar moralim bozuk ki. aileden de şikayetci olmadım ama dr u ben şikayetci olamsamda onların bildirmeleri gerektiğini soyledi. cok zor bir durumdayım şikayetci olmayı duşunuyorum aslında ama sonrasında yaşanacaklar beni korkutuyor aynı mahalledeyiz ya karşı tarafın ailesi birşey yapmaya kalkarsa bize. cunku bakıcı suclamalarımızı kesinlikle kabul etmedi benim cocuklarımız oyle birşey yapmaz ben kendimden yuzde yuz eminim dedi. nolur bana bir akıl verin sizce şikayetci olmalıyım. (devlet bizi koruyamaz!!!) cıkmazdayım...

bu arada size onerim cocuklarınızı baktırabiliyorsanız sadece kendi evinizde baktırın. cocuğunuzun erkek yada kız olması onemli değil. erkek cocuğu olan birine cocuğunuzu emanet etmeyin. benim canım yandı başkalarının yanmasın...