kızlar dun 19 aylık oğlum sandalyeden birden duştu kafası yere carptı. bende yanındaydım ama biranda oldu bitti herşey tutamadım onu. kanadı baya. hemen en yakınımızdaki sağlık ocağına goturduk orda kanı durdurup devlet hastanesi acile gonderdiler. rontgen cekildi bişey yok dediler. uyutmayın dediler.4 saat uyutmadık aradan 27 saat gecti benim icim hala rahat değil. okadar korktumki size anlatamam.hala etkisindeyim. dun hastaneye giderken uyudu uyuyacak gibiydi. gozleri kapanıyordu. ben o an kendimden gectim sanki birşey olacak diye. seslendiğimde gozunu acıp bakıyordu bana. muzik actım telefondan teli eline aldı oynamaya başladı. ama uykulu hali vardı. bir saat hastanede beklettiler. orda hareketleri normaldi. donuştede uyuklar gibi oldu. evde 3 saat daha oyaladık uykusu acıldı normal herzamanki gibi oynadı. kusma vs. olmadı cokşukur. ama hastaneye giderken gozlerinin kapanır gibi olması beni hala korkutuyor. uykusu geldiği icinmi yaptı. kanamadan dolayı halsizmi kaldı? ordaki doktorlara soyledim ama bişey demediler, kusma olursa getirin dedilersadece. bişey olsaydı hareketlerinde değişiklik olurdu dimi...