oğlum 2 gun sonra 10 aylık olacak.cok nazlı mızmız bi cocuk.ilk 6 ay gaz sorunu yaşadık.hep mızmızlanıyordu.sonra diş cıkarmaya başladı yine mızmız.sabırlı biriyim sabrediyorum onun ağrısı vardiye sakin davranıyorum hep.ama artık yoruldum.hep onu bişeylerle oyalamam gerekiyor st icirirken yemeknyedirirken uyuturken hep yanında durmamı isitiiyor.yanındaolsam bile biraz oynuyor sonra yine benm ustumde ve mızmızlanma halinde.cevremekiler işte sen iyi sabrediyorsun falan diyorlar ama ben nasıl davranacığımı şaşırdım.gececek bigun dduzelicek diye bekliyorum ama hic duzelecek gibi durmuyor hic.iki gundr akşamları 9 da uykusu geliyor normalde hep o saatte uyur ama uyumak istemiyor oyun oynuyor.normaldde kendi kendine uyur dun akşam kucağımda cok zor daldı.
bide son bikac gundr bana soğuk davranıyor babası sadece seslense bile ona gulucukler atıyor ama bana oyle değil.bazen agrasif davranıyorum stresliyim bu sıralar ondan mı yapıyor acaba bilemiyorum.bana yardım edin tecrubeli annler nasıl davranmalıyım bu durumda devam etmesini istemiyorum