RAM Kingston 8 GB SSD veya HDD modeli Adata SU800 256 GB Ekran kartı Nvdia GeForce 710M 2 GB İşlemci Intel Core i5 3230m 2.60 GHz
Merhaba saygı değer Technopat ailesi. Technopat, yıllardır severek takip ettiğim, bircok konuda bana rehber olmuş, sorunlarımı cozmuş bir can kurtaran adeta. Yeni uye oldum fakat dediğim gibi yıllardır aktif olarak forumu takip ediyorum. Uye olur olmaz konu acıyorum cunku sorunumun cozumu başta Technopat olmak uzere hic bir yerde yok. Gelelim problemime;

Lisanslı Windows 10 kullanıcısıydım fakat istediğim performansı alamadığım icin en cok sevdiğim surum olan Windows 8.1'i tekrar kurmak istedim. Rufus ile UEFI kurulumu sorunsuz bir şekilde yaptım. Driver ve programlarımı kurdum (kullandığım coğu program kurulumu zor, kurumsal lisans işlemi yapılması gereken programlar) ve "hadi şimdi lisans satın alıyım" dedim fakat lisans bulamıyorum. KMSPico yada benzeri programlar ile illegal lisanslama asla yapmak istemiyorum.

İnternette gunlerdir aramama rağmen Windows 8.1 Single Language lisansı satın alacak yer bulamadım. Bu surumu kurmak istedim ve tekrar format atmak istemiyorum. Dediğim gibi KMSPico gibi guvenli olmayan yontemler yerine en temiz ve legal yontemlerle lisanslamayı nasıl yapabilirim? Windows 8.1'in diğer surumlerinin lisanslarından satın alsam Single Language icin kullanabilir miyim?