mrb benim 3.5 aylık bir oğlum var. bebeğimle o kadar cok sorun yaşıyoruzki. bunlar daha doğmadan başladı. bir tane de kızım var şuanda 5 yaşına.
kızım 2 yaşında iken yeni biri cocuk daha istedik. fakat aylarca olmadı.sonra bev ve eşim tedavi gorduk. 1 yıl sonra hamile kaldım. hamileliğim aşırı mide bulantıları ile başladı. surekli hastanede yatmak zorunda kaldım. sonra ikil tarama da yuksek dawn sendromu şuphesi cıktı. amniyosentez yapıldı. bu bekleme suresi olum gibi geldi. sonunda bu risk yok fakat genet,ik bir hastalığı var denildi,. eşim ve bea tahlil yapıldı. oda temiz coktı cok şukur. karomozomlarındaki anormallik sadece yapısalmış işlevsel değilmiş. doğum zamanı geldi kendi sancılarım yetersiz kalınca suni sancı vermeye başladılar. bu sırada oğlumun kalp atışları cok yavaşladı. neredeyse durmak uzereydi. farklı serumlarla ve bana oksijen verek duzelttiler. suyum geldiğinde gorduk ki kakasını yapmış. zehirlenme ihtimaline karşı hemen doğması icin sancıyı cok ertırdıle. artık oleceğimi sanmıştım. sonunda oğlu doğdu. banim sutum gelmedi 3 gun sonra geldiş ama okadar az ki anlatamam sadece sağdığımda damla oluyodu. yapmadığım kalmadı ama artmadı hic. dr mama verin dedi. sevdiğimamayı bulma cok zor oldu. herşey yoluna girmeye başladı derken mamayı istememe huysuzlanmaya başladı sutum artık hic kalmadı dr aşırı gaz sancısı dedi. faka hi,c duzelmedi başka dr goturduk. kum dokuyomuş. bunun icin tedavi gordu. tam duzeldi derken ishal o9ldu. tahlil yapıldı. amipli dizanteri olmuş. bunun icinde ilac kullandı. bu arada kalca ulttrsonu cekildi. kalca kemikleri tam yerinde değilmiş. 1 ay sonra kontrolumuz var.şimdi de şiddetli grip ablasından gecti. yine ilac kullanıyoruz. allahım inş artık başka bi sorunumuz olmaz bebeğim cok ağlıyor artık onu boyle gormeye dayanamıyorum.