Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum fakat okuldayken Steam oyunlarında saat kasmak icin bilgisayarı oyun acık şekilde acık bırakıyorum. Asıl HDD'm yıpranmasın diye olum aşamasında denebilecek 80 GB'lık eski bir HDD'ye Windows 8.1 kurdum ve bu işimi bu diskte gercekleştiriyorum. Benim Windows 8.1 Pro lisansım vardı. Windows 11'e gecmeden once asıl diskimde bu lisans ile Windows 8.1'i kullanıyordum. 11'e gecince bu diskte o 8.1 lisansını kullanmak istedim. Fakat Tekno Lisans sağ olsun yaşadığım bazı sorunlar vardı ve ilgilenmediler. Bunu detaylıca acıkladığım konuyu aşağıda bırakacağım.
Teknolisans.net'den Windows lisansı almayın, aldırtmayın! Teknolisans.net'ten Windows lisansı almayın! Daha once bu siteyi aslında bir cok kişiye onermiştim. Bir problemim yoktu. Fakat yıllardır kullanmakta olduğum ve her yeni Windows işletim cıktığında ucretsiz yukseltme doneminde yukselttiğim orijinal Windows lisansımı Windows 11'e yukseltmiştim...
www.technopat.net

Şimdi konuya gelecek olursak şu anda bu diskte Windows 8.1'in deneme surumu var. Kac gun olduğunu bilmiyorum. Biterse ne olur? Muhtemelen lisans alıp etkinleştirmeyi duşunmuyorum bu diski. Kişiselleştirme kısıtlamasından haberim var ayrıca.