Benimde 6,5 aylık bebeğim var şimdiye kadar anne sutu verdim ama malesef sutumde azalma yaşıyorum ve zaten bu aydaki bebeğede anne sutu tek başına yetersiz kalıyor. sebze corbalarından meyve purelerine hepsini denedim onceleri 2 - 3 kasık yerken şimdi oğrenmiş agzını kitliyor yememek icin ama anne sutunu iciyor ) bu arada da sut urunlerine karşı alerjisi cıktı korkuttu bizi bir kac kez.o yuzden mama veremiyorum. alerjisi olan bebeklere verilen mamadan verdi doktoru fakat onda bile cok istekli değil. bu gun tahıllı kahvaltı aldım sutle karıştırılması gerekenlerden onu alerji mamamızla karıstırıp verdim isteksizdi ama bu sefer zorlayarak guldurerek verdim. cunku 4 gun kabızlık cekti doktoru fitil verdi ama bu tarz seyleri pek kullanmak istemiyorum bebeklerin bağışıklık sistemini bozuyorlar. yarım sabah yarım aksam kullandım oğlum tuvalete cıkarak rahatladı. fakat 2 gundur yine aynıyız bu normal mii ne yapıcagımı sasırdım. demir vitamini veriyordum 2 gundur onu kestim yapabilir dediiler. doktor demir vitaminin markasını değişti onu vericem bakalım.. gercekten yorum yapın bilen annelerin yorumuna ihtiyacım var...

NEDEN KABIZLIK YAŞIYORUZ , NE YAPABİLİRİM !

KATI GIDALARA İŞTAHSIZLIĞINDA NE YAPMALIYIM!

SU İCİREMİYORUM !