selam herkese kızlar.. lutfen okuyup gecmeyin bilginiz varsa yardımcı olun..bugun buraya farklı bi sebep icin girdim ve yardım bekliyorum nolur.. caresiz kaldım cok moralim bozuk.. 19 aylık oğlum var biliyorsunuz.. dun hafiften oksuruyordu ama gezip oynadığı icin fazla ciddiye alıp evham yapmadım nede olsa soğuk havalar uşutuyoruz hepimiz.. dun oyle gecti.. ama gece cok kotuleşti.. saat 04,00 sıralarında baya ateşi yukseldi.. hastaneye goturelim dedik ama malum arabamız yok..sabahı bekleyelim dedik kendimiz duşuremezsek bi care bulup goturecektik.. sabaha kadar duşurduk eşimle ateşini.. ıslak bez ve ılık suyla kompres yaptık..hafif hafif duşmeye başladı... sabah erkenden gittik doktora.. ozel hastaneye her zamanki doktorumuza gittik ama şanssızlık doktorumuz izinliymiş..diğer cocuk doktoru varmış cumartesi olunca oğleye kadar allaha şukur yetiştik.. muayene etti..gecen kış bronşit gecirdi bebeğim ve hep korkuyordum tekrarlarsa diye hep dikkat ediyordum hasta etmemek icin.. allaha şukur biraz hırıltı var ciğerlerde ama bronşit değil şuan dedi..boğazı baya kotu gorunuyor dedi.. ve en korktuğum iğne olan penisilin iğnesini yazdı 5 tane.. birini gitmeden vurdurun dedi..aşağı inip vurdurduk.. once test yaptılar kolundan alerjisi varmı diye.. 15 dakka bekledik alerjik bişey cıkmadı..ve bacağından yaptılar iğneyi..ve o andan itibaren tam iki bucuk saat boyunca ağladı sancılı bi iğneymiş ve baya da riskliymiş.DEVAPEN isimli bi penisilinmiş..duyardım onceden ama başa gelmeden bilinmiyor.. iki bucuk saat bacağı sancıdı anladığımız kadarıyla eliyle tutuyo hala..yururken yavaş adım atıyor..o kadar gocunmuş ki yavrum bezini bile değiştiremiyorum babasıyla zorla tutmaya calışıyoruz korkuyo sanırım tekrar iğne olacak sanıyor..kolunu tutuyor eliyle kazağını kesinlikle sıvatmıyo baktırmıyo bile cok korkmuş.. hıckıra hıckıra ağlıyor.. sabah 7 de uyanmasına rağmen halen uyumadı.. bacağı uyuşuk belli fazla yurumemeye calışıyor..surekli ağlıyor sancıyor sanırım..mızıklama ağlaması değil acı cekerek ağlıyor..acaba diyorum kalan dort taneyi yaptırmasakmı.. iğne dokundu mu acaba..doktora telefon ettik bişey olmaz dedi ben cok kişye penisilin verdim o kadar korkmayın dedi.. ama oğlum cok acı cekiyor biliyorum.. napsam kızlar bi fikir verin nolur.. dun geceden beri cok zor saatler gecirdim.. bilenler ve kullananlar varsa lutfen.. bu penisilin normalde boyle mi yapıyor herkesi, yoksa benim bebeğimmi boyle oldu.. napıcam bilmiyorum..eğer devam etmeliysem yarın ve kalan 3 gun sabah saat 10 da yapılacak bu iğne..lutfen akıl verin..