ben sakaryalıyım..aklıma birşey takıldığında bu foruma girip bakıyordum...sonradan duşundum neden uye olmuyorum ki diye.. sonunda oldum...
temmuz 25 inde doğum yapmam gerekiyordu..9 temmuz tarihinde o yuzden rahattım..gezmeye yer arıyordum.cumartesi olması hasebiyle eşim de evdeydi tabi.. akşam ustu olmuştu..pazara gidelimmi dedim eşime..oda tamam dedi...hafif bi karın ağrım vardı...kotu bişeymi acaba bir doktorumuza gidip danışalım mı nedir bu diye dedim..tamam dedi..pazara gitmeden adatıp hastanesine gittik...doktorumuz yoktu haliyle..
Ebelerle goruştuk..muayne ettiler..o ağrılar doğuma hazırlık icin korkma dedi. bir sorunda gozukmuyor rahat ol dedi.yinede doktorumu aradılar..ilac verdi erken doğumu engellemek icin.biz cıktık, eşim eczaneye girdi ilacı almaya ben bacaklarım kaşındı diye baktım ki ne goreyim...kanama başlamış...geriye donduk. birde baktılar "doğum başlamış senin" demezler mi...şaka yapıyorsunuz herhalde dedim...ama gayet ciddilerdi... daha enaz 20 gunum var dedim...tekrar doktorumu aradılar..hastanede yatmamı isstemiş..ama hic bir hazırlığım yok eve gidelim acil bişey olursa geliriz dedik..tmm dediler..neyse verdikleri ilac sayesinde sabaha kadar ağrım sancım olmadı..sabah 6 gibi uyandım..tekrar hafif bi karın ağrım vardı..eşimi uyandırıp hastaneye gitsekmi ki dedim..dururmu hic benden heycanlı eşim..hemen gittik.. muayne ettiler tekrar 4 santim acık dediler..bende şiddetli ağrı beklediğim icin olsa gerek hala inanmıyorum..kendim ayakta goruşuyorum ebelerle..illada epidural istiyorum dedim..ebe 4 santim acıkken avaz avaz bağıranlar var, sen bukadar acılmışken boyle rahatsan epidural gereksiz bence dedi, ama istersende yaparız dedi....beni ikna ettiler.. doktor geldi 9a dğru..herşey oyle hızlı gelişiyorduki hala inanamıyorum..ve doğuma girdik..bende hala şiddetli bi ağrı yok...25 dk icinde oğlum doğdu..eşim dışarda ağlamış annemin demesine gore, bende icerde..
şimdi paşam kucağımda oyle yaramazki zor yazıyorum bunnu

sevgilerimle...