meraba ben daha oncede acmıştım konuyu ama fazla yardım alamadım . biz 4 kız kardeşiz en buyuk ablam 18 yaşında sonra 17 yaşında bende 16 gibi 1 bucuk sene once canım kardeşim doğdu . annem 35 yaşında . sorun kardeşim yurumuyor yapmadıgımız şebeklik kalmadı onu yurutmek icin . 35 yaşında kadın sırf biraz daha hareket etsin diye onunla dans bile ediyor ama onda tık yok.. bizim orda annemden once doğum yapan kadınların bile cocukları yuruyo ama bizimkisi hic umrunda degil . annemde cok kafasına takıyo ama takılmıcak gibi degil ki . dik bile durmuyor yerinden kalkmıyo hani hareketli bir cocuk .. cığlık atar abba der baba der falan ama yurume problemimiz var . kardeşimede o bicim bakıyoruz ama annemler yurumemesinin sebebinin bizden kaynaklandıgını duşunuyor. doğduğundan beri kucaklarda annem cok uzerine titriyo soğuk almasın diye dışarıya cıkarmıyo e haliyle herşeyini biz yaptıgımız icin yurumeye yeltenmiyo . alışmış cunku herşeyinin başkasının yapmasına . keşke bukadar ilgi gostermeseydik bıraksaydık bazı şeylerini kendi yapmayı oğrenseydi .. neyse bu bizim duşuncemiz sizin duşunceleriniz neler aynı durumda olan varsa yardımcı olun lutfen ..... yada şoyle yurumesini sağlıcak şeyler moralimizi duzelticek şeyler bekliyorum sizden
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.