arkadaşlar benim bebeğim doğduğunda sarılıktı kan uyuşmazlığımızda olduğundan baya zor gecti bende kuveze girmesin diye gece gunduz hic ayırmadım goğsumden zaten doktorda ole soylemişti. aslında huysuz bir bebek değil oyle gereksiz yere ağlamaz. ilgilenilirse hep uysaldır. ama konu uyku olunca hicte oyle değil. ilk zamanlar bazen goğsumde bazen ayağımda bazen kucağımda uyurdu ama şimdi oda nafile gece 3 te uyumaya başladı. bende buna bir son vereyim diye ferber yontemini sectim. ama oğlum cok ağladı bende arada kucağıma almak zorunda kaldım. eşimde sağolsun bana baya kostek oldu. naılsa ben gece 3lere kadar uykusuzken sinirden ağlarken o mış mış uyuyo. şimdi uyuyo ama ferbermi işe yaradı aradaki yaptığım modifiye uyutma taktiklerimi bilemedim. oğlum 6bucuk aylık ama algısı cok acık yani bi farklılık olduğunu yatağımızın ayrıldığını cok iyi anlıyor.

evet başlarda banada ağlatmak canice gelmişti ama eşimle resmen yataklarımızı ayırdık. ben hamileykende ayrı yatıyodum yazın rahatsız olup. nerdeyse 1 sene olucak buda eşlerin birbirinden soğumasına neden oluyor. cinsellik desen 0 ın altında. gerek bebeğimin zınk diye uyanmasından dolayı bir kulağımın hep yan odada olmasından, gerekse bebeğim icin acele etmemden ve tabi sut veren bir cok bayan gibi vajinal ağrıdan dolayı.

bebeğe iyi bakım olayını resmen abarttım. hic bir iş yapmıyorum. yemeği bile eşim gelince yapıyorum butun zamanım bebekle geciyo. ee hal boyle olunca bakımsız pasaklı bir ben, yanında eşi olmadan yaklaşık bir yıldır bekar hayatı yaşıyan bir eş var ortada. bide calışmayı duşunuyorum.bu yuzden acil bir cozum bulmam gerekti cok zorda olsa bugun ferber yontemini denedim.

aslında sormak istediğim bu yontemde başarılı olup bebeğine uykuya gecişi oğretebilen varmı. bi kac tuyo verseler yada bazı sorularım olucak onlara cvp vereler lutfen. uykusuz bitkin bir annenin yalvarışıdır buu 14: