Selamlar herkese. Bugun yaşadığım bir olayı sizlere anlatmak istiyorum. Yakın bir arkadaşım var dr ege universitesinde bugun akşam ustu yanına uğradım ki perişan olmuş cok uzgun. yanlarında calışan bir hemşire arkadaşın başına gelenleri anlatınca ben de perişan oldum... Hemşire arkadaş pazar gunu acıkoğretim sınavına girmiş ve eşi de calıştığı icin 7 yaşındaki kızlarını sabah uyurken kucaklarında bakıcısına goturmuşler. kız da bakıcısını cok seviyormuş kadın emekli oğretmenmiş. 7 aydır bakıcısıymış kızın. neyse kadının eşi de emekli oğretmenmiş. hemşire arkadaş sınavdan cıkmış ve kızını almaya gidince polisler cığlıklar falan

bakıcının eşi ağır psikolojik hastaymış ve masum bebeciği yastıkla boğarak oldurmuş. dr arkadaşım da bugun başsağlığına gidince kriz gecirmiş

hemşirenin eşi ellerini duvara vurmaktan tum parmakları kırılmış alcıdaymış

(Allahım sen koru yarabbim... lutfen dikkatli olun calışan anneler...hemşire sinir krizleri geciyormuş ben ellerimle kapıda teslim ettim yavrumu o azraile diye

(kabus gibi... aman dikkatli olun Allaha emanet tum bebişler cocuklar ama lutfen dikkat......